Crimson Von Matterhorn
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    incik crimson, bleh incik crimson review presell page saya? tengok ade pape yg tak betul. incik ade YM or AIM x?
    Offline
    Salam bro crimson..

    Saya nak belajar sikit sebanyaklah dari bro pasal IM ni..Sebelum ni ade cuba buat cpalead, blog tapi kureng menampakkan hasil yang memberangsangkanlah.. Manalah tahu bro boleh tegur mana2 yang silap yg saya dok buat ke..

    Tq..
    Offline
    saya ada hantar PM ke inbox crimson.. tak pasti samada crimson dapat atau tak. sebab di sini ada limit perkataan.. dan rasa macam tak sesuai saya cakap di sini.
    Offline
    oo macam tu.. saya baru lagi..jadi tak tahu sangat tentang industri IM local. Kalau menjual product sendiri yang buatkan kita kaya.. no wonder tuan produk hasilkan banyak produk setiap tahun.. ramai yang sasarkan newbie macam saya sebagai pelanggan..jadi informasi yang ditawarkan pun nampak lebih kepada general atau basic knowledge. Alangkah bagus kita buat team..dan cuba pasarkan product kita di market luar.. prospek lebih besar.. lambat sikit nak tepu.. di pasaran tempatan sekarang.. nampak macam terlalu banyak guide yang dihasilkan.. niat asal mungkin nak menolong orang baru..tapi saya nampak.. lebih ke arah mengelirukan lagi orang baru. saya pun tak berani nak komen.

    saya harap crimson tak guna word sifu atau guru.. seolah ada border antara kita.. saya pun rasa kurang selesa.. :)
    Offline
    Alhamdulillah kalau crimson dapat input dari sana.. kalau bukan ilmu baru pun.. mungkin sekadar ulangkaji.. niat asal nak minta sifu sifu tolong tegur..ataupun beri idea idea yang dah mereka pernah cuba.. tapi nampaknya kurang respond.. sibuk agaknya. saya tengok ramai otai sibuk pasarkan produk masing-masing.. lebih untung :)
    Offline
    sifu orang yang mengajar.. saya orang yang berkongsi.. lebih sesuai di panggil kawan..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top