Recent content by courtneyact93

  1. courtneyact93

    Cara untuk menyelesaikan masalah gastrik

    nak kurangkan gastrik boleh lah awak kena kurangkan makan atau minum benda yang masam sebab masam ada banyak asid macam buah lemon & limau tu jangan makan
  2. courtneyact93

    Cara untuk menyelesaikan masalah gastrik

    pelik jugak ada mesin air yg beralkali pun boleh kena gastrik hahahaaha ke awak jenis tak jaga pemakanan main sumbat je apa2 makanan kat mulut kalau saya jadi awak, saya bawak botol sebesar2 alam isi air alkali tu bawak pegi opis
  3. courtneyact93

    Teknologi Celcom Memulakan Usaha Pemodenan Rangkaian Di Lembah Klang – Mungkin Terdapat Sedikit Gangguan

    hahaahaha.. mmg merecik punnnn... i punye LTE connection baruuu je dpt kat area rumah i.. ingt sebab line kat situ je problem rupenye 1 malaysia problem.. tapi dah ok kire bersyukur laa.. =)
Top