Recent content by copy paste

  1. C

    EX bf tunang suka ganggu

    masih minta sex
  2. C

    Salam Perkenalan

    sama2, mohd ghani,
  3. C

    EX bf tunang suka ganggu

    mmg ade yg xsettle pun
  4. C

    Lucu Peragut Pulak Yang Jadi Mangsa Ragut

    moto tu lagi mahal dari isi bag tu
  5. C

    hai kawan2 salam kenal

    saya cuma nak berkawan 1600495398 hai,tq salam kenal
  6. C

    Salam Perkenalan

    hai salam kenal
  7. C

    EX bf tunang suka ganggu

    kalau ex suke ganggu boleh ke report polis, lg 1,ex bf suka ugut tunang aku dgn video dan gambar2 lama diorg, aku dah tahu latar belakang tunang aku ape yg tunang aku pernah buat masa silam dia,aku terima dia seadaanya sbb dia dah berusaha berubah,berubah sebelum bertunang lagi, segala...
  8. C

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    harap kalau dah ubah nasib keluarga jgn la jd bangsar bubble cara sebutan bangsa bebal
  9. C

    Menjelang majlis kahwin, baru tahu tunang tak kerja

    jangan la cari laki sengkek buat suami, lg 1 laki yg ade komitmen dgn keluarga, nak cari biar dari keluarga yg berpendapatan kukuh, ni nt kawin bukan je nak tanggung kos hidup keluarga yg baru dibina,sekali dgn keluarga besar pun nk kena tanggung, kalau setakat bakal suami gaji kecik xde hal la...
  10. C

    Dah bertunang tapi...

    tu baru tunang,blom kawin lagi,nt dah kawin compare bini org lagi lawa, benda same je,kita dpt yg lagi lawa nt ade lagi yg lg lawa dan lagi dan lagi
  11. C

    Girlfriend suka orang lain

    org pompuan ni xnk kena kongkog je sbnarnye, selagi x jd hak milik yg sah ko biarkan je lah dia,bukan hak kita nk kecam,
  12. C

    Dekat mana nak cari pasangan?

    aku dari sekolah lagi, zaman kolej pisah kejap, pastu jumpe balik,
  13. C

    hai kawan2 salam kenal

    saya newbie,harap ramai la yg nk berkawan dgn saye yg x seberapa ni,
Top