Recent content by copernicus

  1. copernicus

    ada orang gembiralah hari ni... :D

    ada orang gembiralah hari ni... :D
  2. copernicus

    Tak Dapat Lihat Banner @ WC... Tolong Ya...

    what a great post! yosh! terima kasih banyak-banyak saya ucapkan kepada Prudent.Ardent kerana telah banyak membantu... :) baca sahaja hal antivirus yang diungkaplan oleh Prudent.Ardent, saya terus terfikir yang hal ini ada kaitannya dengan antivirus... jadi, saya pun uninstall antivirus...
  3. copernicus

    Tak Dapat Lihat Banner @ WC... Tolong Ya...

    saya sekarang menggunakan version 3.0.3. :) dan, masalah saya ini masih belum selesai... aduyai... nak kena sambung kerja dah ni... saya dah cuba semampu boleh... :) kalau rakan-rakan lain ada jalan... tolonglah ya... :) p/s: Zairi... kat version ni pun tak jumpalah macamana nak reset...
  4. copernicus

    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada lutfee ... :) sila beri...

    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada lutfee ... :) sila beri tunjukajar ya... :)
  5. copernicus

    Tak Dapat Lihat Banner @ WC... Tolong Ya...

    sekarang ni, saya cuba ikut cara Prudent.Ardent. :) saya sudah uninstall >> delete folder 'mozilla firefox' di 'program files' >> install semula. tapi, masih mengalami masalah yang serupa. :( untuk makluman, saya download version 3.0.4. jadi, sekarang ni, saya nak cuba download...
  6. copernicus

    Tak Dapat Lihat Banner @ WC... Tolong Ya...

    yosh! saya akan cuba buat cara ini pula! thanks ya! :D
  7. copernicus

    salam berforum..., sila beri tunjukajar ya... :D

    salam berforum..., sila beri tunjukajar ya... :D
  8. copernicus

    Team TriQuality - Servis PROOFREADING + REVIEW + TESTIMONI

    thanks a lot for the great comment! :) kami, daripada team TriQuality, sangat berbesar hati untuk menerima sebarang servis daripada Ammar di masa-masa mendatang... :) it was a great moment dealing with you! :)
  9. copernicus

    Tak Dapat Lihat Banner @ WC... Tolong Ya...

    thanks a lot for the info Prudent.Ardent :) saya dah cuba juga... tapi, tak ada apa-apa yang berlaku... hmmm... apa masalah sebenarnya ya... takkan nak kena format komputer ni balik... :)
  10. copernicus

    Tak Dapat Lihat Banner @ WC... Tolong Ya...

    tak juga zyan... saya dah cuba... buka tab satu aja pun jadi juga... :)
  11. copernicus

    Duit Mudah

    huhuhu... saya pengemon pertama! yosh! :D p/s: bukan nak mengejar apa-apa yang ditawar... tetapi, hanya ikhlas berkongsi... :)
  12. copernicus

    Panduan Menjual Produk Fizikal Secara Online-REVIEW by Team TriQuality

    ahaks! :D taklah detail sangat... anak murid abanglong aja ni... p/s: ijamidayu, dapat tak PM saya yang lepas... :) kalau tak sempat baca lagi... sila ya... agak pentinglah juga... :)
  13. copernicus

    Tak Dapat Lihat Banner @ WC... Tolong Ya...

    Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :) saya ada masalah sikit ni... dekstop saya baru sahaja 'sihat' sepenuhnya (setelah dibedah di hospital terkemuka negara... huhuhu... :D). jadi... banyak perkara perlu disettingkan balik... masalahnya... di mozilla firefox saya ni... saya...
  14. copernicus

    Panduan Menjual Produk Fizikal Secara Online-REVIEW by Team TriQuality

    pertama-tama... sekali lagi, terima kasih Shuth, kerana sudi untuk menggunakan khidmat kami. :) huhuhu... Waida dulu yang menyampuk ya... :D huhuhu... saya pun jatuh cinta dengan cover ebook Shuth ni! amacam? ada nampak macam muka Shuth tak? hohoho... wah... menarik ni! saya...
  15. copernicus

    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada razizainon ... :) sila beri...

    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada razizainon ... :) sila beri tunjukajar ya... :)
Top