Recent content by codak

  1. codak

    Yeah! Berjaya membuat sales dengan Amazon!

    well done bro :D
  2. codak

    Tips Penjagaan Laptop [Mesti Tahu]

    pengalaman ak,jgn letak atas bantal ke tilam ke atau kain ke kononyer protect la laptop kite sbb letak atas tempat lebut,xsampai setahun selamat laptop ak rosak motherboard,haishhhhh laptop bukan org,sedap duduk tempat lembut ngeh2
  3. codak

    PENIPU BESAR di Mudah.my - HASMAWATY OTHMAN - Maybank acc : 164490043117

    hati2 dengan brang2 yg dijual terlalu murah sampai tak masuk akal,contoh:iphone 4 = rm 650 langsung x logik
  4. codak

    Niche best!! Boleh jual ke?

    jual je ngeh:D
  5. codak

    Bagaimana mdpt Penghantaran POS murah?

    zaman bile thread ni,bleh pki lagi ke ddata ni?pos laju dh betul2 laju dh skang ni
  6. codak

    [Lawak] Apabila MU dah kalah :)

    ayat dia ulang2,xbest,merepek tp just part batuk je lawak :D
  7. codak

    Termasuk dalam senarai blacklist PTPTN

    kn lagi senang byr je ptptn...
  8. codak

    Baju Cinta (18sx)

    ulang tp tetap lawak!
  9. codak

    tak tahu nak mula dari mana???

    bli buku cari sifu abis cite :D
  10. codak

    New Iraqi Dinar

    haha macam2 :D
  11. codak

    Gambar Mayat Osama Palsu !!!

    atau mungkin benar?.....hanya Allah Maha Mengetahui
Top