CikguHafis
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • DAPAT DUIT FREE
    TIDAK PERLU MODAL
    HANYA DAFTAR DISINI
    CEPAT & MUDAH
    XKAN RUGI


    # Mahukah anda menjana pendapatan sampingan?


    # Mahukah anda jika saya tunjukkan cara buat duit RM 50 pertama dari internet?


    # Mahukah anda jika saya kongsikan bagaimana buat duit melalui internet dalam tempoh 24 jam?


    # Mahukah anda jika saya tunjukkan bagaimana memulakan perniagaan internet tanpa modal walaupun dengan poket kosong?


    # Mahukah anda jika saya tunjukkan anda rahsianya?



    Paling best tak perlu bayar sesen pun!


    Download sekarang di..

    =>> http://www.hyperfanpage.com/hop.php?ref=aswnie


    Jika anda nak menjana pendapatan seperti saya, maka laporan ini patut anda miliki..




    Klik Disini..


    => http://www.hyperfanpage.com/hop.php?ref=aswnie







    Ikhlas,

    as wnie
    Salam..terima kasih baca post saya..cuma share ckit2 je. Flippa ni tempat lelong website atau domain. Saya jual main2 je...tapi best tak pening kepala and tak byk rules/policy mcm ebay. Dari segi potensi tu yang best..sebab kita baru je buat website hari ni...jual je kat flippa dalam masa 3 hari...kalau website tu kena dengan kajian dan hot plak tu...memang senang nak close saya dulu pernah list 8 jam je terus dapat $197...bro cuba la try
    salam cikgu, selepas baca posting mengenai testimonial flippa cikgu sy tertarik. sy pun masih mencari peluang utk jana side income..setakat ni cuma dgn ebay tp tk berjaya. jadi bole tak share skit macam mana nk buat dgn flippa ni.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top