Recent content by chibobski84

  1. chibobski84

    Perniagaan apa yang korang buat sekarang?

    Aah, dalam RM20. Traffic mmg payah skit lah. kena SEO juga. Tapi kalau dah dapat mmg best.
  2. chibobski84

    Perniagaan apa yang korang buat sekarang?

    Upah jer kat fiverr hehe. Mahal skit lar kot skang, currency kita rendah
  3. chibobski84

    Perniagaan apa yang korang buat sekarang?

    Try ler buat yg omputih punya. Saya punya pon tak dapat byk, skit jer, tapi kira oklah
  4. chibobski84

    Perniagaan apa yang korang buat sekarang?

    Cari yang macam mana tu? adsense ke? jual produk ke? affiliate ke?
  5. chibobski84

    Perniagaan apa yang korang buat sekarang?

    Salam semua, Apa khabar? Dah lama saya tak jenguk forum wangcyber. So korang sekarang buat perniagaan apa ? dan forum ni masih hidup ke...?
  6. chibobski84

    Siapakah anda?

    RYL2 tu apa?
  7. chibobski84

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    wah. owner baru, Selamat berkenalan
  8. chibobski84

    Orang tak tahu Forex,takde masa, malas trade....copy je la trader pakar....automatic.

    haha, ada lagi, saya selalu lepak kat forum sebelah kalau forex. Kalau IM kat sini, cuma dah lama tak start IM.
  9. chibobski84

    Orang tak tahu Forex,takde masa, malas trade....copy je la trader pakar....automatic.

    jom follow saya, saya buka satu post sahaja. Hold sampai TP https://openbook.etoro.com/chibobski84/overview/
  10. chibobski84

    salam perkenalan saya cekgu khairul... Anda semua hebat heyyy...

    apa kabar cikgu, selamat datang
  11. chibobski84

    Saya mencari sesiapa yang nak teamwork ttg Bitcoin

    http://www.youtube.com/watch?v=Um63OQz3bjo
  12. chibobski84

    Orang tak tahu Forex,takde masa, malas trade....copy je la trader pakar....automatic.

    Akaun baru saya (Guna servis signal dengan lot kecil) Login: 2189401 Investor password: 578H9fj2 Server : Real 2 Broker XM
  13. chibobski84

    Saya mencari sesiapa yang nak teamwork ttg Bitcoin

    saya tak buat apa dah. sudah berenti tq
  14. chibobski84

    Section untuk Android/iPhone aps?

    admin dan mod baca tak ni ?? heheh saje bertanya jangan mare yer.. hehe encik shuth ooo encik shuth hehe
  15. chibobski84

    Admob = Adsense ?

    Yup, memang senang. Tak perlu nak buat yang complicated sangat. Buat yang biasa biasa pon cukup. Tapi kena ada content yang elok baru orang suka.
Top