chibobski84
Reaction score
6

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam bro..daripada thread bro, rasanya saudara dah menggunakan VPS hosting..jadi saya ingat nak sambar satu..bro leh share sikit tak bro pakai VPS ape? ok tak? Ada cpanel tak? ni first time saye nak guna VPS ni..thanks
    Salam...

    Team saya sedang nak masuk ke Indonesia...
    So kami bg peluang IM2 kat duniacyber peluang jd pioneer2 kat sana...
    Kalau u berminat sila contact saya...

    012-5374977
    Cikgu Wan
    hi...saya nak minta tlg sikit ni...saya ada nampak awak punye iklan banner color biru tu yang awak set keluar setiap kali awk bagi comment,boleh tak tolong saya macam mana nk buat mcm awk punye banner? Bagi hint sikit jer kat mana saya nk setkan nya dlm profile sy,benar2 buntu ni...tlg lah yer...please...
    silap, saya ingin meminta chibobski84 untuk memberi review :)
    maaf ye, typing error
    Salam chibobski84
    Aqif di sini. Saya ingin meminta paklong memberi sedikit review mengenai e-book saya.
    Jika chibobski84 bersetuju, saya akan hantarkan link muat turun pada chibobski84.
    Andaikata chibobski84 inginkan sedikit pertukaran, saya boleh memberi perkhidmatan design e-cover.
    Design saya boleh dilihat melalui link muat turun jika chibobski84 bersetuju. :)
    Saya harap chibobski84 dapat memberi jawapan secepat yang mungkin.

    Terima kasih kerana meluangkan masa untuk membaca message ini.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top