carllys
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam bro..wei, aku apihmarang..hehe..nak minta tolong nie pasal akaun paypal aku kena limit dan paypal nak proof of addres..aku nak minta tolong ko nie..tolong buat satu statemtn yang ko ckp baru nie..ni maklumat semua tu:

    Abdul Razah Mohammad
    No. 8, Jalan Pinggiran 7/9
    Pinggiran Bt Caves
    68100 Gombak
    Selangor

    Birtday Date: 6/8/1986

    019-6125956


    Ape2 hal, nanti aku sms ko ye..huhu
    Bro..nak tanya skit. Bila aku run BH ni utk adsense, ada kala dapat 2-3 dolar sekali run. Ada 10 sen dolar. Tak menentu. Sekali run, 10-20 IP yg tersenarai untuk bekerja utk aku. Apa faktor sebenar nak bagi earn naik tinggi skit, sekurangnya 5-10 dolar sekali run? Kalau berkait dengan masa, aku cuba jugak antara 3-8 pagi tapi sama jugak earning dapat. Atau faktor ayat power kat nama site kita masa nak run tu? Apa ayat yg sesuai yer? Atau ada cara nak pastikan syarikat yg runkan kempen kita tu betul2 bagi IP berbaloi? Apa pun, teknik kau ni memang best. Thanks
    bro....page 40 x ley nak signup..mcm mane nak buat..da semua emel gune...ke saya pakai broadband masalah
    Salam bro,
    Kalau saya tak tau apa2 pasal CPA dan adsense ni boleh ke terus pakai produk ni as guideline?
    salam bro...saya nak booking dulu ebook nie... dalam seminggu dua lagi saya beli... takut bro close kedai lak nanti
    Assalamualaikum

    Bro, check akaun..saya dah transfer duit utk teknikblackhat RM110.

    Dari: Abe a.k.a JUNUH
    Salam bro carlly,
    Saya minat jugak dgn teknik blackhat tu tapi
    nak tanya sikit tentang ebook teknikblackhat tu utk adsense.. kamu guna trek ********** ke? modal $5???
    Salam....

    Saya nampak post2 sedara cukup menarik perhatian & ada yg buat saya ketawa juga kdg2... Nice :)

    Mohon tunjuk ajar & hope kita boleh jadi kawan...

    Btw, nice avatar bro Carllys!

    Thanks.....
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada carllys... :) sila beri tunjukajar ya... :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top