Recent content by Capt Azrin

  1. Capt Azrin

    Agak - agak income berapa ribu baru nak berhenti kerja dan buat full time Ebiz?

    Tersentuh saya membaca kisah Ali... Sebenarnya saya pun dah mula menjalankan perniagaan online secara full time sekarang memang tidak dapat saya nafikan banyak juga cabaran untuk nak berjaya dalam business ini. Tapi insyallah dengan usaha dan tawakal serta yakin denganNya saya akan teruskan...
  2. Capt Azrin

    Agak-agak korang nak buat tak cara ni untuk dapat duit online?

    katakan TIDAK sama sekali... memang boleh buat duit dengan cara ini.. Tapi x berkat la duit tu... Banyak kot cara lain boleh kita buat duit... jangan la buat.. :)
  3. Capt Azrin

    [Jemputan JV TERGEMPAR] >> Pelancaran ebook RAHSIA UBAT BAB1 <<

    Tahniah Rahman Baco, rasanya hari tu di WC Gathering awak ada menceritakan serba sedikit tentang produk ini.. Bila agaknya ebook ini akan dilancarkan sepenuhnya?
  4. Capt Azrin

    Member Baru Masuk Mengadap Tuan!

    Salam perkenalan.. Dan selamat berforum..
  5. Capt Azrin

    Cara Nak Letak Gambar Anda Di Ruangan Komen Blog

    Kalau nak letak gambar dekat post WC pulak macam mana? Maksud saya gambar profile picture sebelah kiri tuh.. dah try banyak cara tapi tak keluar pun.. :)
  6. Capt Azrin

    img dlm signature

    Salam nak tanya sikit macam mana nak letak imej gambar dekat profile picture so nanti kalau post ada gambar sebelah kiri tuh.. Saya dah try macam-macam cara nak cuba letak gambar tapi tak keluar la.. sory sebab menyusahkan korang semua... :)
  7. Capt Azrin

    Apakah punca kekalahan malaysia??

    Aku kecewa sangat dengan pasukan Malaysia. Bukan apa defend Malaysia main bola memang macam budak tahap sekolah menengah. Walaupun begitu aku akan tetap meyokong Team Malaysia. Mungkin kekalahan ini akan membuatkan pasukan Harimau Malaya bangun kembali. Insyallah dimusim lain semua pemain...
  8. Capt Azrin

    [[ TERHAD ]] 3 Orang Terpantas >>> Saya Berminat Untuk Sewa Siggy Anda ! ! !

    Nampak nyer kena telan air liur je la.. Newbie mana layan... Sedih jugak la.. :(
  9. Capt Azrin

    Salam terima kasih sebab sudi jadi kawan saya...

    Salam terima kasih sebab sudi jadi kawan saya...
  10. Capt Azrin

    Hai.. salam Perkenalan..

    Selamat datang ke Forum WC.. Saya pun baru jugak join kira newbie macam Aisharina jugak... Boleh sama2 belajar selok belok perniagaan internet dengan senior-senior di sini... Salam perkenalan dari saya Capt. Azrin..
  11. Capt Azrin

    Jangan jadi pemalas dan membuang masa!!

    good to hear that.. aku pun kadang-kadang rasa macam tu jugak... takpe aku pun kena focus jugak..
  12. Capt Azrin

    WC Gathering 2011

    Salamzz warga WC semuazz.. perghzz korangzz semua memang terbaik... Dengan bayaran semurah RM 80 aku dapat berkongsi idea denganzz semua master otai IM di Malaysia... Kalau nak jumpazz sorangzz-sorang beriban-riban la kena siapkanzz duit dulu... Susahzz nak dapat peluang macam ini memang dalam...
  13. Capt Azrin

    Salam perkenalan bagi semua warga WC

    terima kasih ismaill... saya pun banyak lagi benda yang kena tahu dan ambik tahu... harap dapat la tunjuk ajar dari semua...
  14. Capt Azrin

    Salam perkenalan buat semua warga wc

    Takpe saudara Bijak Online.. nama pun dah Bijak Online... saudara kena habiskan masa sedikit try and error semua yang ada dalam forum ni.. Insyallah dalam waktu yang singkat pasti akan belajar sedikit sebanyak... kalau masih nak tahu sesuatu perkara yang spesifik saudara boleh terus tanya pandai...
  15. Capt Azrin

    Salam perkenalan bagi semua warga WC

    Terima kasih Cikgu Loh... pasti saya tak akan lupa nama Cigku Loh... Sebelum tu nak tanya Cikgu Loh ini betul-betul Cikgu ke?
Top