Recent content by Buli-bahh

  1. Buli-bahh

    Apa yang orang malaysia suka di internet untuk anda buat duit!!!!

    1. kurang setuju la..... sebab rekod pengunjung laman web lucah di Malaysia ni masih dalam bawah 20 seluruh dunia 2. memang setuju... tapi mana-mana negara pun memang sama saja.... bab duit la katakan hehehe 3. Kurang setuju... lagi hebat negara-negara arab dan perancis... rekod pembelian...
  2. Buli-bahh

    33 Strategi & Teknik Pemasaran Zalora (Case Study)

    Terbaik... bermanafaat juga
  3. Buli-bahh

    Salam Perkenalan Semua..

    cantik pantun... nak balas pantun pulak hehehe Buah cempedak di luar pagar Nak buahnya kena lompat pagar Memang sesuai kalau baru belajar Disini banyak yang boleh tunjuk ajar hehehe
  4. Buli-bahh

    Apa Saya Tahu Tentang Kewangan Peribadi..

    ya setuju... mungkin hutang adalah masalah yang paling besar selagi kita hidup...
  5. Buli-bahh

    Kat Mana Nak Dapat Stock Photo Yang Cantik-Cantik?

    rasanya ada kebenarannya hehehe
  6. Buli-bahh

    Apa Saya Tahu Tentang Kewangan Peribadi..

    Mesti banyak pengalaman ni....
  7. Buli-bahh

    Minta Review Produk Autoresponder RocketResponder

    hehehe... saya pakai MyMail - Email Newsletter Plugin for WordPress saja... kalau nak ikut guna... saya boleh bagi free ja.... cuma ini hanya untuk pengguna wordpress ini demonya (link ini bukan link affiliate ya) http://codecanyon.net/item/mymail-email-newsletter-plugin-for-wordpress/3078294
  8. Buli-bahh

    Apa Saya Tahu Tentang Kewangan Peribadi..

    Kalau dibukukan ok gak... klu baca dlm internet ni... susah sikit hehehe
  9. Buli-bahh

    Tips GEMPAK mendapatkan follower ramai

    Bagus juga tip tu.... terimakasih kerana perkongsian tu
  10. Buli-bahh

    PERLUKAN designer MINISITE/SQUEEZE PAGE<<<<<URGENT!!!>>>>>>

    Pergi ja ke webprojek... banyak template pilihan. Nak design pun boleh juga dibuat cuma kos agak tinggi juga tu. Pilih satu template, jadikan website sendiri. Kos tak tinggi sangat. http://webprojek.com
  11. Buli-bahh

    Ruang Pengiklanan PERCUMA untuk sesiapa yang biz melalui intenet.

    Terimakasih... kat situ nak letak link blog ok je... dan leh terus pergi kat blog u all. ada dua tempat nak letak link, yg pertama kalau u all letak kat situ akan nampak semua url u all, yang satu lagi, kalau u all letak kat situ, org lain tak leh nampak, tapi hanya tertera arahan untuk klik dan...
  12. Buli-bahh

    Ruang Pengiklanan PERCUMA untuk sesiapa yang biz melalui intenet.

    aiii... takat tengok-tengok je ke???... U post iklan tak bayar pun hehehe
  13. Buli-bahh

    Ruang Pengiklanan PERCUMA untuk sesiapa yang biz melalui intenet.

    Tahniah bro... moga biz u akan lebih suksess... teruskan usaha anda
  14. Buli-bahh

    Ruang Pengiklanan PERCUMA untuk sesiapa yang biz melalui intenet.

    sama-sama... barang baik.. kenalahlah kongsikan hehehe
Top