budakbarubelajar
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam budak baru belajar.. saya nak advertise banner kat blog selangor2U.com boleh? Nampak ruangan iklan sidebar dan header dah penuh, Bila free? bulan depan?
    Offline
    Salam bro, nak tanyalah..macamaner nak buat Head Animator Feedburner? Aku dah cuca buat tapi tak boleh2...letih dah ni......Ader function kat cni ker cni yg off or error...
    Offline
    aku dh submit artikel kat assosiated content 2..tb semua kena decline je...hmpir give up aku...ade ape2 tips x?
    Offline
    awak dah tak kontek saya kata totally rubbish saya ajar awak rubbish berikan bukti rubbbish tak puas hati call kontek saya jangan kata rubbish tak puas hati kontek saya akan bimbing awak
    Offline
    budakbarubelajar, tolong bg email. kite bargain kt sne. sy ada mslh menaip kt WC, xtau knpe. kursor bertukra tukar tmpt. aaaaaa.sape leh tolng???eamil sy syringa28@yahoo.com
    Offline
    Salam BBB, bole bg no acc CIMB tak? maybank2u jem..
    PM aku nanti..pas payment aku PM ko blk.
    Offline
    bro,aku nk bli ar bku 2,offer ade lg x??
    aku pkai akaun cimb..papehal mesej ar
    Offline
    bro,aku nk bli ar bku 2,offer ade lg x??
    aku pkai akaun cimb..papehal mesej ar
    Offline
    aku dah PM dilemma..
    aku ugut dia nak bom simpang lima..HAHAHA..
    paper nanti ko tanya dilemma..tgk dia hangus ke tak..
    hangin tul aku korg dua nih..hoho..:)
    tak pasal2 post aku jd bnyk..huhuhu...
    Offline
    assalamualaikum,,hi.saya ni baru jer jd member kat wangcyber.com ni. saya masuk wangcyber ni sbb nak tambah ilmu pasal cari side income dlm internet ni.kalau de pe2 yg patut sy tahu yg awk tahu, leh la kongsi ngn sy ye..tq
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top