Recent content by bosz_eminent

  1. bosz_eminent

    Servis Like Super Murah (SLSM)

    baru PM boss
  2. bosz_eminent

    Servis Like Super Murah (SLSM)

    sory late...check pm
  3. bosz_eminent

    Servis Like Super Murah (SLSM)

    bro booking 1 utk offer 6k-rm25 tu
  4. bosz_eminent

    PERCUMA : "Think And Grow Rich" dalam bentuk Komik

    thank you boss...ada beli yg full version tak? 60 pages mcm sikit je for 19.90usd
  5. bosz_eminent

    >> [JAMIN MURAH]101 Produk MRR Eksklusif = RM9 [TERHAD 15 KUOTA ]<<

    so how about us who already paid but not get the access or reply from you?
  6. bosz_eminent

    Kenapa ramai yang lost dalam perniagaan?

    Selepas berniaga pandangan peribadi aku untuk menjadikan business berjaya: Yang lain lebih kurang saja, cuma yang mengungguli carta ialah networking. Full stop.
  7. bosz_eminent

    Kenapa ramai yang lost dalam perniagaan?

    Sebelum berniaga, pandangan aku tentang menjadikan business berjaya: 1. Disiplinkan Diri, kekal rajin, dan tidak mudah putus asa, bila da ada ni, next; 2. Kumpul modal. Bergantung pada jenis perniagaan, even online pon nak beli domain sewa hosting kena ada duit juga, boleh dikira sebagai...
  8. bosz_eminent

    FB Ad Sniper Blueprint | Jom Belajar Facebook Ads Secara PERCUMA!

    Nice sharing tq bro...but sesetengah maybe da outdated ditambah plak dengan polisi facebook yg berubah2 sepanjang masa
Top