Recent content by blackrosezy

  1. B

    Program Auto Post ke Facebook, Twitter, dan Youtube!

    Saya dalam proses untuk membangunkan software (Promoku ver. 1.0) + ( Ebook percuma ) untuk pemasaran online. Saya lihat ramai yang menjual online menggunakan laman sosial, tetapi tidak konsisten. Sekejap sahaja semangat, lepas tu lama2 dah rasa malas untuk jalankan promosi. Berdasarkan...
  2. B

    [Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

    Cadangan yang baik, akan dipertimbangkan. Mungkin bukan automatic tp semi-auto. Hasrat saya yang sebenar adalah untuk memastikan komen yang diberi pada sesebuah blog dibaca terlebih dahulu sebelum user beri comment. Ini untuk mengelakkan comment spam dan comment yang diberi adalah bertepatan...
  3. B

    [Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

    Terima kasih saudara Kasimo kerana membeli :) . Saya dah hantar PM untuk link download & password. Mari2 semua, beli sekarang dapat update percuma! Banyak lagi pembaharuan yang sedang giat dibangunkan . Antaranya : - Notification melalui SMS - Comment template (bukan auto send!) . Boleh simpan...
  4. B

    [Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

    First Comment™ version 2.0 BETA sudah siap! Antara tambahan baru : - Notification melalui email Semua yang dah beli version 1.0 boleh dapat update percuma untuk version 2.0 BETA . Mereka yang membeli skrang dapat update percuma utk version 2.0 Full Version (RTM).
  5. B

    [Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

    Terima kasih saudara Afiq kerana membeli! Yang lain cepat2! Jangan terlepas peluang keemasan ini :)
  6. B

    [Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

    Murah bro, hari ni USD 7 (RM 21) .Esok dah USD 10 (RM 30). Jimat RM 7.
  7. B

    [Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

    Yerp, mmg menarik. Cepat2 beli skrang :)
  8. B

    [Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

    Satu lagi, kepada 7 orang yang telah dapat review copy secara percuma dan kepada mereka yang telah membeli, tahniah diucapkan! Disini saya meminta kerjasama anda semua untuk berikan pendapat, apa yang perlu diperbaharui atau fungsi2 tambahan yang anda inginkan. Semua komen, idea dan pendapat...
  9. B

    [Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

    OK link download & password dah hantar kat PM .Cepat2 yang lain, sebelum pukul 12 mlm ni, sebelum Maybank offline! Murah2 RM 15 @ USD 5 .Cepat2! Esok harga lain! :)
  10. B

    [Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

    Terima kasih Irwan kerana membeli First Comment!
  11. B

    [Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

    Yerp, banyak lagi improvement nak buat untuk version 2. Lepas ni bleh terima ikut email & sms. Memudahkan lagi kerja. Bleh dpt email terus ke Android or IPhone :) .Utk mobile phone biasa, bleh terus dpt sms .
  12. B

    [Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

    Ok dah clean kan inbox, ramai yang PM :) .Saya dah hantar link utk download dan password. Terima kasih kerana membeli :)
  13. B

    [Software - First Comment!™] Percuma review copy untuk 7 orang!

    Ok thanks, saya akan check dan betulkan balik bugs ni sekali dengan version 2 :) Buat masa ni, untuk sementara waktu, kepada sesiapa yang xbleh autosave, sebelum masukkan feed tu simpan semua link feed dalam notepad & save. So bile on software tu, paste semua balik feed yg disimpan td.
Top