Blackmedal
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Dah dapat akaun baru Adsense dari bro Blackmedal. Tq bro..service memang pantas!! Sekarang nak buat duit plak..ermmm bro Blackmedal tentu blh tolong Monetise kan. Yang belom ada akaun Adsense segera lah dapat kan dari Blackmedal!
    Offline
    Service hebat dari Blackmedal. Dapat kan akaun Adsense dari beliau. Saya dah apply!
    Offline
    Salam bro nak tanya pasal servis app adsence masih ada lg tak??
    Offline
    Assalamualaikum dan salam sejahtera,

    Dah dilancarkan pun..:)

    Pembayaran boleh dilakukan pada mana-mana akaun di bawah

    Bayar ke akaun Maybank (RM30) - 153056188844 ( Wan Mohamad Faiz Wan Shafie )
    Emel: getitnow200gmail.com
    Atau
    Bayar ke akaun CIMB (RM30) – 03040077578527 ( Wan Mohamad Faiz Wan Shafie)
    Emel: getitnow200gmail.com

    Bayar ke akaun PayPal (USD10) - faizshafie1gmail.com

    Kemudian, PM segera bukti bayaran ke inbox saya berserta email anda..

    Terima kasih ",
    Offline
    bina list melalui autoresponder percuma macam autoresponder berbayar jg.. kalau kite nak dapatkan list dengan cepat, offer samting yang FREE..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top