Recent content by blackjack85

  1. B

    Permohonan Credit Card Merchant Terminal

    Perniagaan baru ingin memohon merchant account? atau perniagaan sedia ada ingin meningkatkan jualan? atau perniagaan yang mempunyai merchant sedia ada, nak beralih ke merchant terminal yang kos lebih rendah untuk menurunkan kos operasi perniagaan anda? jangan bimbang, kami sedia untuk...
  2. B

    Akaun pay pal suspended..

    utk kes ni, sy rasa kontak dgn paypal, tanye diorang ape dokumen/pengesahan diperlukan utk aktifkan balik... kalu nak penyata, dptkan dari bank... lepas htr semua dokumen... tiap2 hari htr email kat paypal utk appeal... paypal ni kacau sikit sbb diorang syaki fraud/money laundering.... yg...
  3. B

    Tolong share sumber VCC yang murah, cepat dan boleh dipercayai..

    VCC entropay masih blh pakai kat paypal & ebay ke? memang benci paypal jika x bagi verify.....
  4. B

    Pakej Percuma Menjadi Raja Di Ebay 2008

    thread ni x lama habis, lihat tajuk "Pakej Percuma Menjadi Raja Di Ebay 2008"
  5. B

    eBay Ban Virtual Credit Card?

    memang kacau ebay & paypal, diorang ni x letih nak limit, ban.... semakin lama, semakin banyak rules utk seller..... x blh buat ape, kecuali ade kad kredit/kad debit lebih baik...
  6. B

    Adobe Photoshop atau Adobe Illustrator, Manakah Pilihan Anda?

    dua platform x sama, terpulang nak buat ape... sbb editing photo guna photoshop memang mantap berbanding illustrator tapi illustator memang lebih baik dari segi lakaran, design seperti logo....
  7. B

    FileHosting yang terbaik untuk Malaysia??

    paling minat mediafire, x perlu tunggu... 1) mediafire 2) megaupload 3) rapidshare 4) hotlink yg lain ade masalah utk guna Jdownloader & ade kala x recognize captcha....
  8. B

    Mudah vs Lelong

    masih akan pilih lelong Kelebihan: -lebih selamat -x perlu begitu risau sbb ade rating/feedback system bagi mudah pulak, -x berape confident, hanya sistem iklan & dah banyak scam kes.
  9. B

    Panduan/ Tips Melariskan Jualan eBay

    terima kasih atas panduan ni... blh mengurangkan masalah utk berniaga di ebay kelak....
  10. B

    PENIPU BESAR di Mudah.my - HASMAWATY OTHMAN - Maybank acc : 164490043117

    kena berhati2, info ni kena share bagi semua supaya tidak terpedaya penipu2 ni.... COD juga ade masalah, sbb banyak yg tiba2 hilang ntah mana,.. sms/kol pun x angkat.......
  11. B

    Cara Nak Iklankan di Rungan "Iklan Premium"???

    sy rasa, kontack Mod direct lagi senang..
  12. B

    Apa Yang Korang Tak Suka Dari Facebook

    yg pasal tag tu... sy paling benci, ntah2 tiba2 kena tag mangkuk ke, ape pun kena..... aduhai...
  13. B

    Percuma affiliate software

    thanks bro... hehe
Top