Recent content by biznur

  1. B

    Jana Wang dalam Euro!

    pm sy jugak. minat
  2. B

    New PTC - OnBux

    aku lak dah dapat USD217 dari onbux. upgrade ke Golden, ade referal 907 org (rented), 7 direct downline. nk join group, PM sy.
  3. B

    Cabaran USD10 seminggu dalam PTC

    Ini bukan SCAM, sy bg betul2 USD 10 seminggu. tinggal 3 slot lg je. sy bg list PTC melalui email. jd tinggalkan email anda di PM sy.
  4. B

    Cabaran USD10 seminggu dalam PTC

    terpulang kepade kwn2 yg nk join, yg pasti cume perlukan 5 org je. test drive mulai 1.12.10 - 7.12.10. sekarang dah register 2 org jer.
  5. B

    Cabaran USD10 seminggu dalam PTC

    yg paling utame profit sharing, kalau ko kene yg SCAM, ade dieorg bayar? xde kan. tp sy ttp bayar gak sbb cover dgn kos sendiri gak le.
  6. B

    Cabaran USD10 seminggu dalam PTC

    sehari dalam 75++ ads. x sampai ribu riban ler... kalau ade yg panjang2 leh tukar baru...
  7. B

    Cabaran USD10 seminggu dalam PTC

    Ok, macam ni, saye akan beri 1 list penuh ke email saudare. Semue PTC, register dan klik2 semue ads, dalam seminggu saye kasi USD10, kire macam referal back. Saudare x rugi klik pde SCAM PTC sbb saye akan change SCAM site kepade PTC baru (kire macam alert jugak le) tetapi klik saudare sume tetap...
  8. B

    Cabaran USD10 seminggu dalam PTC

    Salam, kekawan sy nk buat tawaran PTC ni. dalam seminggu leh dapat USD10. Kalau minat, leh pm saye. Blh test drive dulu le. xpayah bayar aper2 dulu. Sy bukan SCAM, cume berikan list PTC yg membayar sy ke email saudare. Join bwh sy, tunggu bayaran USD10 seminggu. 1. Saye akan bg senarai PTC...
  9. B

    Nak belajar PTC

    email sy Subjek - PTC Tips2 menarik. [email protected]
  10. B

    Nak belajar PTC

    boleh blajar dari sy. nk detail, sy emailkan.
  11. B

    RCB ialah Referal Cash Back, kalau join bwh saye untung, saye bagi 90% dari ape yg awk klik...

    RCB ialah Referal Cash Back, kalau join bwh saye untung, saye bagi 90% dari ape yg awk klik. Profit sharing lak share secare kumpulan, bahagi same rate untung dr PTC. depend saiz kumpulan. Awk leh join kedue-due skali.
  12. B

    Ko tgk post aku dlm forum ni. Yg membayar shj aku post. Join under aku bwh skim profit sharing @ RCB

    Ko tgk post aku dlm forum ni. Yg membayar shj aku post. Join under aku bwh skim profit sharing @ RCB
  13. B

    nk tips PTC yg bayar? kasi email ko. confirm byar punyer...

    nk tips PTC yg bayar? kasi email ko. confirm byar punyer...
Top