bestari
Joined
Likes
5

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Assalamualaikum,

    Boleh tak saya tanya sikit? Blog yg imzie buat tu, adakah bro masih dpt income adsense sampai sekarang? Berapa purata income adsense sehari yg bro dpt skrg ni? Content dia bg sekali ke?

    Terima kasih bro. Saya masih newbie.
    Offline
    sis download w8 form sis disini (panduan)
    tenatng how do your hear about peerfly tu sis boleh jawab :\

    1) friend
    2) cpa course

    antara dua tu je.. xperlu panjang2.. :-)
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    ko tgok tu...
    baru jer bukak...
    da rmai org book..
    nt kalo ade kerja,
    n kalo urgunt,
    ko miscal aku jer taw..
    kdg2 aku xde umah...
    gud luck!!
    Offline
    " bestari;
    salam, bro ade prob sket.....

    saya sekarang odw dlm youtube tag search tu tpi xjmpe pn button save changes.

    delete coding dah....tapi xjmpe plak mne button tu.lepas delete coding watpe?? ne tau ade skip steps kat situ...


    do reply a.s.a.p"

    biasanya masalah ni berlaku bila saudari install wordpress version 2.8.

    di dalam pakej blog automatik saya ada sertakan sekali wordpress version 2.7. saudari boleh install menggunakan wordpress version 2.7.

    p.s: sekiranya ada masalah saudari boleh email saya di rizal@mykit.info @ sms/call 016-206 3646
    Offline
    maaf la, aq rse cm annoy.sori la bro.nie aq rse bersalah.aq donate la bg satu klik kat ko.pe kata ko libatkan diri dlm bidang lain.xnk.
    Offline
    X baek cakap saye spammer... saye post stiap mesej tu kat profile orang..
    Saye copy paste.. X pe la.. Stakat sorang je yang cakap mcm tu kat saye x akan melemahkan semangat saye.. Terima kasih la kerana cakap camtu.. Smoga berjaya dalam ape jua yang diceburi..
    Offline
    weh....da ok demam???
    nak aku beli cool fever x???
    ni bleh on9 lg nie...
    ok lah tu kot ek???
    Offline
    wassalam'alaik...

    x boleh... domain tu spt alamat rumah... host tu spt tapak rumah...

    dua-dua memerlukan antara satu sama lain...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top