bersahaje
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam bro. mtk tlg explain sket cane proses nak beli kete singapore/jepun? nak bw masuk malaysia
    Offline
    bro..boleh sy dapatkan servis utk seo dari pihak en ...berapa charge...and adakah pulangannya akan lebih dari apa yg sy keluarkan
    Offline
    bro ko try call no ni,nma hidir,0173640119.dia ckp abg dy jual kete singapore.
    murah dy ckp.abg dy e je amek kete singapore bwh rm10k je.dy ckp dy amek subaru rm6k je.tp sume plat singapore,roadtx sume sana.tu harga kete je.ko plak try test mintak no abg dy.ko call dy ko ckp nk mntk no abg dy sbb nk beli kete singapore.ak ade prob ngn dy,xsmpt nk mntk no abg dy.kalau ko dpt pas kat ak no abg dy.kalau btol boleh dpt hrga rm10k ke bwh,kita cuma cari lubang tok rgister dan ap je.
    Offline
    salam bro.. email kat aku cane kete singapore ni legal deal?
    cane nk deal?
    interested in getting impreza sti v8 or v9.

    my email: ev_iiiviii@hotmail.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top