Recent content by batkoo88

  1. batkoo88

    tip tips bisnes berkembang dengan jayanya

    bisnes okay saja. saya ada bukak kedai custom PC. time pkp haritu pun ada bisnes lah sbb ramai bosan kot so ramai nak jd gamer or streamer duk rumah hahaha 1598501687 eh jangan lah pinjam dkt bank. saya pun tk pinjam dkt bank time memula nak buka bisnes. pinjam dkt company luar je. ada je yg...
  2. batkoo88

    tip tips bisnes berkembang dengan jayanya

    siapa yg baru start business mmg sesuai guna teknik ni. bila business dah maju untung bersepah baru boleh main ads pulak. makanan mmg senang ler. mcm makcik saya ada jual golden salted egg peyek... sale sebulan dalam 10K woi. padahal dia jadi agent biasa je. benda kalau dh sedap confirm licin...
  3. batkoo88

    tip tips bisnes berkembang dengan jayanya

    nak bg org nampak produk kita kena rajin promote ah. kalau boleh hari hari kita kena buat post dekat ig story or FB. then tunjuk feedback customer lepas dh try produk kita
  4. batkoo88

    Bisnes terkenal dengan pesat dengan tips-tips ini.

    nak bg org nampak produk kita kena rajin promote ah. kalau boleh hari hari kita kena buat post dekat ig story or FB. then tunjuk feedback customer lepas dh try produk kita
  5. batkoo88

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Kamu beli sendiri satu hari nanti mesti dapat 1 free botol, tak payah lah susah sangat ajak orang beli sekali untuk dapat free minyak enjin dengan cepat, nanti nak gaduh lagi, kenapa nak suasah sangat, sabar lah sikit.
  6. batkoo88

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Eh... ada program macam ni ke? Tapi nak dapat free botol bukan sekejap boleh dapat, kena beli 3 kali batu dapat, mungkin kena tunggu setahu setengah baru dapat claim free botol.
  7. batkoo88

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Mana lagi boleh beli minyak enjin yang murah sikit, walaupun stesen minyak kualiti okay tapi mahal juga. Nak cari kedai lain yang boleh bagi diskaun , sikit diskaun sahaja pun terima.
  8. batkoo88

    Digi menawarkan pakej promosi rm36 sebulan – hadir dengan 3gb data dan 100 minit panggilan...

    speed test yg aq buat semalam. lambat mcm sipuutt la 'U' tu... aq buat ni kat PJ lagi.. download speed cume 4.97Mbps. kompare d member yg guna celcom 38 10.59 Mbps. beza sebesar gajah
  9. batkoo88

    (HELP) Tak ada PPU lagi?

    Siapa tak mau benda percuma, kalau boleh layar internet tanpa bayaran sepanjang hari. Kalau tukar pergi Xpax mungkin kamu takkan rasa terkejut lagi apabila terima bill bulanan. no harm to try out!
  10. batkoo88

    tips untuk tayar

    Apa kata cuba yokohama? atau Michelin juga agak bagus..terutamanya P3ST..
  11. batkoo88

    kenapa tukar kereta enjin?

    tadi baru mkn dinner with buddy, dia bagitaw kereta enjin dia mcm ada prob ckit dan nak repair secepat mungkin... tapi i rasa, betulkah begitu penting utk tukar kereta enjin tu?
  12. batkoo88

    Asia Le Mans

    gembira ttg acara yg besar2an ni yg akan mengada di ZhuHai, China.. harap dpt tgk it live, siapa nak pi sekali?!
  13. batkoo88

    Telco package yg bawah RM100 sebulan

    semalam je kwan pun beli pelan celcom xpax yg sama dgn video ni.. rasanya semua org yg pakai pelan ni akan menjadi zombie lahh youtube.com/watch?v=xFVZEL8nkKQ&feature=youtu.be
  14. batkoo88

    samsung note 3 baikkah?

    adik ku tgh study design, nampak TVC samsung note 3 macam boleh lukis2 dlm tu saje, betul2kah canggih ni? siapa yg sini pernah guna macam ni? boleh bagi advice ckit ckit?
  15. batkoo88

    nak tanya tentang Samsung Note III rose gold edition? siapa tau?

    Cantiklah Rose cold Edition ni....kalao ada org hadiah ni untuk saya mesti happy lah! belilah saje kalao dah rasa ok....MMG suka color rose gold ni...blink blink kan..keke
Top