Recent content by batkoo88

  1. batkoo88

    Dalam Negara Mana lagi perform?

    Ha kan, musim2 covid ni kena berjimat cermat kalau boleh pakai yg paling murah dan jimat at the same time jadi boleh simpan sikit utk kecemasan
  2. batkoo88

    Gajet Mobile phone for the elderly.

    Hi all, just want to ask what is some good mobile phone for my parents? I want something that is easy for them to use or they will be so reluctant to use them. I saw alot of cheap mobile on lazada and shopee but the brand is not so good.
  3. batkoo88

    Buying clothing, personalising and selling on

    If u have hesitation about the masterclass u should review the company first but i had a good time attending them. The guru is Mr. Long Yung Siang, i was his fan because i read some of his books like Rethink your Marketing Questions and Answer, Lets do this, 500 Questions. If you want to try...
  4. batkoo88

    Buying clothing, personalising and selling on

    No worry lah, i was on your position before, what i can say really is starting business really require you to have the right knowledge. I can recommend you to go to this masterclass for a start. https://roar-point.com/marketing-branding-masterclass/
  5. batkoo88

    Buying clothing, personalising and selling on

    Your plan on selling clothes is in one of a very competitive market like f&b and cosmetics. The way to thrive is u have to do something unique, or sell cheaper than most of other seller. With the right marketing and promotion, your brand should achieve good profit. Something that i learnt from...
  6. batkoo88

    Business online tanpa kos tinggi

    Celcom bebozz program ni dia ada byk pakej, ada yg serendah RM20...semua ada tulis dalam website dia tu. Senang boleh buat kerja ni bila2 masa je, and Tak ganggu kerja yang sedia ada boleh check dkt link ni, abang saya buat so far dia ckp mmg okay sbb kerja santai je buat sales..takda kerah...
  7. batkoo88

    Business online tanpa kos tinggi

    Kalau ada modal sikit boleh cuba tengok website celcom, yg program Celcom BeBoZz tu. Mereka ada offer side job macam ni n i rasa lagi berbaloi dari dropship
  8. batkoo88

    Business online tanpa kos tinggi

    Tak perlu pun sampai nak pinjam bank. Ada je bisnes yang tak perlu modal besar ni...cuba check Celcom BeBoZz, abang aku buat dia ckp so far masyuk je, kerja ikut time sendiri..rasanya better dari dropship la sbb dropship byk jenis produk saingan, yg ni baru lagi program dia
  9. batkoo88

    Business online tanpa kos tinggi

    Ramai yang berniaga, makanan terutamanya paling banyak. Tapi boleh je bisnes dari rumah. Tak perlu pun keluar rumah panas2 semua. Yang penting rajin jela. Kalau malas memang tak dapatlah 1614870748 Dropship pun boleh juga untuk starter...Tapi memang kena setiap masa promote sebab saingan...
  10. batkoo88

    Business online tanpa kos tinggi

    Kalau untuk starting, selalu ramai buat dropship. So takde modal keluar just perlu rajin promote jela
  11. batkoo88

    tip tips bisnes berkembang dengan jayanya

    bisnes okay saja. saya ada bukak kedai custom PC. time pkp haritu pun ada bisnes lah sbb ramai bosan kot so ramai nak jd gamer or streamer duk rumah hahaha 1598501687 eh jangan lah pinjam dkt bank. saya pun tk pinjam dkt bank time memula nak buka bisnes. pinjam dkt company luar je. ada je yg...
  12. batkoo88

    tip tips bisnes berkembang dengan jayanya

    siapa yg baru start business mmg sesuai guna teknik ni. bila business dah maju untung bersepah baru boleh main ads pulak. makanan mmg senang ler. mcm makcik saya ada jual golden salted egg peyek... sale sebulan dalam 10K woi. padahal dia jadi agent biasa je. benda kalau dh sedap confirm licin...
  13. batkoo88

    tip tips bisnes berkembang dengan jayanya

    nak bg org nampak produk kita kena rajin promote ah. kalau boleh hari hari kita kena buat post dekat ig story or FB. then tunjuk feedback customer lepas dh try produk kita
  14. batkoo88

    Bisnes terkenal dengan pesat dengan tips-tips ini.

    nak bg org nampak produk kita kena rajin promote ah. kalau boleh hari hari kita kena buat post dekat ig story or FB. then tunjuk feedback customer lepas dh try produk kita
  15. batkoo88

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Kamu beli sendiri satu hari nanti mesti dapat 1 free botol, tak payah lah susah sangat ajak orang beli sekali untuk dapat free minyak enjin dengan cepat, nanti nak gaduh lagi, kenapa nak suasah sangat, sabar lah sikit.
Top