Recent content by baloot

  1. baloot

    Ubat resdung ezibreathe - penawar resdung & asma terbaik insya allah

    terbaik ubat ni, pernah beli kat uptown kota damansara. makan 2 biji 1 hari, esok tu dah lega. takde bersin2 bila bgn tido :D
  2. baloot

    [WTS] DVD sumber grafik & alatan untuk photoshop & illustrator

    Maaf mosumart..promo ni dah takde.. harga sekarang DVD ini RM 97. untuk keterangan lanjut, http://rajagrafikmalaya.com Content version sekarang dengan version sebelum ni berbeza, lebih kepada teknik yang terkini.. :D
  3. baloot

    [WTS] DVD sumber grafik & alatan untuk photoshop & illustrator

    terima kasih untuk pembelian dvd ini. nanti dah sampai bagitau la ye dan kalau ada apa2 tak faham boleh email kepada BALOOTISME [at] GMAIL.COM.
  4. baloot

    Adakah NVU sudah tidak sesuai utk buat website...

    cara ni adalah paling 'tak sesuai' bagi web designer. sepatutnya setiap web yang dihasilkan web designer boleh view dalam mana2 browser dan paling penting boleh support IE 6 sebab kebanyakan org baru2 dalam internet yang akan surf web guna IE 6,7,8.
  5. baloot

    Email Template VS No Template

    Salam WC Sape yang pernah amik servis autoresponder dengan mana2 company seperti Aweber atau Getresponse mesti ada nampak EMAIL TEMPLATE kan? Yang ada design dalam email yang kita hantar. Aku nak tahu, berapa ramai yang suka guna email template VS takde template seperti yang kebanyakan IM...
  6. baloot

    Nak beli DVD Lost Season 1,2,3,4,5

    aku malas la nak tunggu download ni. baik beli jek. nak download pun kena beli akaun rapidshare. haha. supernatural season 1,2,3 ada nak jual tak bro?
  7. baloot

    Nak beli DVD Lost Season 1,2,3,4,5

    Hi warga WC Disebabkan ke-boring-an melanda aku, aku nak beli DVD layan movie pulak skrg. Sape ada nak jual DVD ori/tak-ori movie LOST. Kalau ada season 1,2,3,4,5 lagi bagus. Tapi klau takde semua season tu, ada season 1,2 pun dah cukup. Kalau ada, offer me your best price. Jangan...
  8. baloot

    Saya nak website yang macam ni...

    takleh nak sent PM la bro. inbox bro penuh tu.
  9. baloot

    Nak upah designer untuk design minisite dan optin site.

    Salam warga WC sekalian aku tengah mencari designer untuk design minisite dan optin site. ciri-ciri design macam link kat bawah ni: www.kuasabulksms.com www.emaspercuma.com klau ada designer minisite yg berminat nak job ni, sila hubungi: baloot 019-9237316 / 017-3727720...
  10. baloot

    Nak IKLAN saiz 125x125 di blog korang semua!!

    Salam semua Aku nak iklan banner saiz 125x125 di blog korang semua. Bagi URL blog korang semua dan beserta harga iklan 125x125 dan kalau boleh ada alexa ranking lagi bagus. Iklan yang aku nak letak adalah bercirikan hiburan, bukan blog buat duit. So kalau korang ada blog personal bolehlah...
  11. baloot

    [50 Unit Sahaja] Tshirt & Baju Korporat Eksklusif WangCyber.com

    yang baju korporat tu, belah kanan ada logo wangcyber. belah kiri ada nama sendiri ke? :D
  12. baloot

    {aq nk jual koleksi design,font,icon,css template,wordpress theme }

    memang cun design2 template tu. edit wat salesletter utk jual css/html la nanti. :D gud luck mates~!
  13. baloot

    Review Website Utk Balootisme.com

    yeke? okey tq. akan ku cari gambar yang lebih nampak professional. hehe. :D
  14. baloot

    Bangunkan web cam www.scorea.com

    kalau ada yang sanggup buat dengan RM5k, go ahead.. :D kena cek betul2 dulu function n content web tu.
  15. baloot

    Bangunkan web cam www.scorea.com

    custom-made punya sistem ni. tak kurang dari RM10k. ada banyak function login, student, parents, admin. :D
Top