baloot
Reaction score
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • hah! yes.. ak mmg nak design sahaja. blh ke ak designkan dalam PSD dan bro coding ke WP?

    hmm.. agak2 brp bro caj? hee.. dlm RM200 - RM300

    kemudian, sistem buat subdomain? automatik? boleh ke? kalau boleh, best jg.. ak nak lah. bro caj berapa kalau ak nak sistem ni sekali.

    taknak sistem cart. just listing produk spt di ibu.my.

    tp kalau sistem cart, bro pasangkan sama harga tak cam listing produk spt di ibu.my? kalau sama.. blh gak pasang cart.

    sbnrny nak cuba larikan diri dari sistem cart. nnt dah sama cam niagakit.com pulak.camana?
    hah! yes.. ak mmg nak design sahaja. blh ke ak designkan dalam PSD dan bro coding ke WP?

    hmm.. agak2 brp bro caj? hee.. dlm RM200 - RM300

    kemudian, sistem buat subdomain? automatik? boleh ke? kalau boleh, best jg.. ak nak lah. bro caj berapa kalau ak nak sistem ni sekali.

    taknak sistem cart. just listing produk spt di ibu.my.

    tp kalau sistem cart, bro pasangkan sama harga tak cam listing produk spt di ibu.my? kalau sama.. blh gak pasang cart.

    sbnrny nak cuba larikan diri dari sistem cart. nnt dah sama cam niagakit.com pulak.camana?
    hmm.. basically mmg seperti di ibu.my

    dan lagi di eStore Maxhosting

    aku da try tanya kat maxhosting. dia guna sistem eStore. hmm... ak cam kurang fhm.tp yg pnting smua snapshot tu bkn WP. tp ak thu all contoh tu blh dibuat serba sedikit mnggunakan WP. hmm.. amcam? ko blh tlg aku?

    yg agak menarik :

    electronics
    dan beberapa yg lain.. thanks..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top