baloot
Reaction score
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam bro, macamane progress twa.lk ? last week shaun stenning ade dtg national achiever seminar kt pyramid. the presentation was very convincing. nak tanye ur progress? thanx bro.
    baloot, saya masita. you pernah guna interspire ye? berapa ribu beli? starter edition ke, professional ke atau ultimate? boleh tak get back to me? email: [email protected] Saya dah tersilap langkah.. tolonggg.. huwaaa
    la iqbal ko upanye aku ingt sape x cam aku fuhh jumpa kat sini lak kita
    menarik.. tertarik.. tp xtau apa nk jual huhu..

    btw bro, ku baru berjinak² belajar buat website nih, tp terkapai² lg. kena ada kemahiran tertentu ke (mcm designing, programming etc..) utk buat eCommerce website mcm bro buat tu?
    salam boh..kawe nk tnyo ni demo ado wat video tutorial joomla dop?PM kawe deh...arap tu timo kasih
    Hai,ekceli mMg perlukn bntuan tTg laman web..
    prnh buat laman web bBrpe bLAN lpas...
    tp xtaw manage.. nw web 2 dh jd tmpat ikLAN eBoOk org yg soh buat web 2..
    org 2 org cina dok sngpore..knal dia mlalui mel..
    dia kte nk ajar pkai adsense dgn syrat dia nk 10%..

    ari 2 utk buat web 2 kne byr 280/sthun..
    salam bro,
    aku tak jadi upah kau.. sebab klien aku dah tak nak service aku lagi
    sebab aku dah lambat.. lepas tu tak boleh buat 5 pages tu dgn $50USD mcm mana yg dijanjikan
    sorry la bro, aku tak boleh buat apa.
    next time kalau ada job flash. aku lego terus kat kau.
    Kau tak .. hilang lagi sorang customer aku
    terima kasih kerana tolong aku

    p/s: template flash tu tolong delete yek.. permintaan klient aku tu
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top