Recent content by b229b24k

  1. b229b24k

    Vote Design Baju WC 2012

    T01...simple je...I like
  2. b229b24k

    Petua Jadi Kaya

    kumpul aset...dunia dan akhirat cmne nak dapatkan? dengan ilmu kata Rasulullah :) (ada matan dia yang betul tapi idea dia itu la - ilmu) n mekasih TT utk info petua kaya tu
  3. b229b24k

    pertanyaan mengenai facebook ads..

    ^ Brapa yang mampu..hahah pernah set abes byk pun $5 sehari n kalo xreti lagi advice yg sy terima pakai cpc je nak senang dptkan teknikfbo...sy rasa panduan bagus dah tu
  4. b229b24k

    kerja2 typing ni boleh percaya ke?

    Bro ade try ke google2 review psl bnde yg bro cakap tu? Biasa kalo google keyword + scam atau + bad review dan yang seangkatan dengannya jumpa la kalo bnde tu tipu ke tak Cari review dari orang yg pernah try buat bnde tu Cadangan je :)
  5. b229b24k

    Funtion Talking About This (TAT) Di Fanpage Facebook

    Mekasih kpd yg share knowledge ni sbb skang tgh planning2 nak buat fanpage kononnya nak buat promo utk dropship nanti tengah terfikir... tapi dah berbulan-bulan dah fikirnya haha arini akan amek satu langkah ke arah goal tu...cari apa produk yang nak dipromo nanti FanPage walking....
  6. b229b24k

    Servis Menulis| Rewrite | Translate | Transcribe BERKUALITI dengan HARGA BERPATUTAN

    Up untuk arini OFFER UNTUK TRANSLATION EBOOK BI KE BM!!! SAH DARI 1 OKTOBER - 5 OKTOBER 2012
  7. b229b24k

    Rakyat Malaysia Perlu Berjaya Dlm Bisnes & Tukar Mentaliti Kita

    Yup, attitude is the difference between success or failure (of course dengan izinNya) Tapi tahu dan buat tu dua benda yang berbeza, dan yang membuatkan saya xgerak2 lagi until now haha tapi saya skarang amek one baby step at a time towards goal saya (mainly forced by life circumstances hehe)
  8. b229b24k

    Bagaimana nak turunkan buncitku leh sesiapa tolong?

    standard tip yang saya selalu jumpa:kurangkan pengambilan kalori dalam 500 kcal daripada yang slalu kita amik buat cardio exercise= yang buat kita tercungap2 tu haha yang kira mudah tapi mmg sgt intense ni contoh yang crazy intense lol http://www.youtube.com/watch?v=bkD9LwDBWW0 then buat...
  9. b229b24k

    10 tips ringkas nak kuruskan badan

    Menarik info ni, saya banyak baca pasal nk turunkan berat badan lantaran diri yang semakin membesar bak champion haha apa yang boleh saya rumuskan dari pembacaan ni (yg imo, menjadi time saya buat) tumpu pada membina otot. Otot menggunakan tenaga (atau bakar kalori) ebih daripada lemak even...
  10. b229b24k

    Servis Menulis| Rewrite | Translate | Transcribe BERKUALITI dengan HARGA BERPATUTAN

    OFFER UNTUK TRANSLATION EBOOK BI KE BM!!! SAH DARI 1 OKTOBER - 5 OKTOBER 2012 untuk respon cepat sila email terus ke: [email protected]
Top