azwan90
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    betul vm..dia saje je tu nak soh kite click..ciss..menjana2 ni..
    Offline
    boleh pcaye ke ni???>>> abis semua org ko nak spam benda ni. nak promote tu promote direct je. xyah buat2 innocent.
    Offline
    mm..myspace eh?? xpastila la bro..tp bg syla..risau sketla kalo web camni..cm jenis nak untung cepat je..layout web nyer pon mcm xprofesional...juz my 2 sen
    Offline
    sekarang imabiz dah kurang percaya la dengan program internet yang keluar duit dulu nie...
    Offline
    Pasal laman web yang bro tanya tu, saya pun tak masti la. Kalau ada program2 seperti itu, saya abaikan. Malas nak ambil tahu.
    Offline
    Tak perlu percaya kalau tak yakin. Tak ada siapa paksa. Saya rasa lebih elok anda research dulu. Kalau dah yakin baru datang jumpa saya. :)
    Offline
    Agak2 anda, duit komisyen klik tu dapat daripada mana ? Kukuh tak sumber tersebut ?
    Offline
    adsense ni adalah iklan... google adsense... cube bygkan google nie macam televisyen.. televisyen kan byk iklan kan... google adsense nie iklan tv la... sume iklan tue disediakan oleh goggle.. kita tinggal apply akaun adsense dan paste kat blog kite..kalau kita letakkan iklan adsense google kat blog kita... pengunjung yang datang kat blog kita klik iklan adsense yang kita letak.. so.. dpt la duit.. Leh Cube Klik DI SINI
    Offline
    mcm maner nak buat blog adsense..?? saye syorkan anda buat blog tentang niche yang menarik.. leh cube software keyword tracker... untuk mencari keyword yang lebih tinggi bayaran.. buat blog english tentang niche yang anda pilih.. buat post byk2 skit... selepas sehari awak buat blog tue... apply akaun adsense.. masukkan url blog tue,,.. anda akan dpt emel pengaktifan akaun adsense anda... dan anda bolehlah letak kod adsense di blog anda... selamat mencube.. kalau masih belum pasti.. cube search kat WC nie pasal adsense.. byk tips yang menarik anda boleh pelajari...
    Offline
    Aku pun baru nak mula... tapi aku syorkankan kau mula ngan BLOG... pakai bloggger atau wordpress yg free pun takper... :)
    Offline
    ya..nak tau apa pasal ebay? sy ni bukannya pandai sgt pun. apa kata ko join gathering pada sabtu nanti. sypun akan ke sana dari perak.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top