Recent content by Azrul The Great

  1. Azrul The Great

    [PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

    tak de la bro...kalau yg harga RM100 tu, hp2 lame boleh laa... :) stok yg tinggal just: iphone : RM350 each - 2 biji N97 : RM385 each - 2 biji e75 : RM385 each - 1 biji ni jer yg tinggal... skarang mmg nak kasi release jer.. :)
  2. Azrul The Great

    [PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

    1. wanabdhafidz - Paid by hand RM100 (Balance RM291) 2. yoji - RM526.5 3. Fid - RM550 4. mzm - RM140 5. nadieyaa05 - RM1506 6. hellster - RM908
  3. Azrul The Great

    [KONTROVERSI] Minyak Dagu Dah Tak Relevan!

    Good job.. :) bro nasa, nanti kalau saya ada masa saya buatkan landing page untuk affiliate.. bro nyer promotion pun boleh tahan jugak.. :D
  4. Azrul The Great

    [PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

    1. wanabdhafidz - Phero-X RM49 (Balance RM391) 2. yoji - RM526.5 3. Fid - RM550 4. mzm - RM140 5. nadieyaa05 - RM1506 6. hellster - RM908 Kepada wanabdhafidz, kita jumpa hari ahad malam, di area UM. Ada 3 orang daripada nama di atas dah tahu masalah dalaman yang saya hadapi. Just...
  5. Azrul The Great

    [KONTROVERSI] Minyak Dagu Dah Tak Relevan!

    yup, ada lagi bro.. area gombak? tak dapat sampai la kat sana bro. Dealer pun belum ada kat sana.. Tapi papehal saya boleh pos saja. Jaminan sampai dalam 2 hari. Kalau saya pos hari ini, esok akan sampai.. :)
  6. Azrul The Great

    [PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

    1. wanabdhafidz - RM440 2. yoji - RM526.5 3. Fid - RM550 4. mzm - RM140 5. nadieyaa05 - Paid RM800 (Balance RM1506) 6. hellster - RM908 Miss nadieyaa05, please check your acc...
  7. Azrul The Great

    [PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

    1. wanabdhafidz - RM440 2. yoji - RM526.5 3. Fid - RM550 4. mzm - RM140 5. nadieyaa05 - Paid RM300 + Phero-X RM49 (Balance RM2306) 6. hellster - RM908 Bukti : Amount: RM300.00 Status: Successful Reference number: 1368805760 Transaction date: 03 Feb 2010 Transaction time...
  8. Azrul The Great

    [KONTROVERSI] Minyak Dagu Dah Tak Relevan!

    aik, kan dah jadi isteri, nak pikat apa lagi nye? ;)
  9. Azrul The Great

    [KONTROVERSI] Minyak Dagu Dah Tak Relevan!

    yeker bau limau busuk die cakap? kalau camtu, mungkin isteri bro yang tak sesuai dengan bau die. tapi kalau bro perasan, bro calit sedikit jer, die dah dapat bau. Maksudnya, ia memang bagi ransangan pada perempuan. tapi mungkin pada isteri bro.. p/s - kalau dengan isteri tak boleh, pakai la...
  10. Azrul The Great

    [PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

    Update 31/1/2010 1. wanabdhafidz - RM440 2. yoji - RM526.5 3. Fid - RM550 4. mzm - Paid RM300 (balance RM140) 5. aurora ice - Paid RM41 (SETTLE) 6. nadieyaa05 - RM2655 7. hellster - RM908 Bukti: Kepada mzm: Amount: RM300.00 Status: Successful Reference number: 1367868281...
  11. Azrul The Great

    [PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

    Salam...sory sebab lame tak masuk WC..sebab saya fokus pada kerja luar PheroX dan masalah internet yang membuatkan saya malas nak online.. Anyway, seperti yang telah saya beritahu b4 nih bahawa refund tetap akan dibayar. Saya ada beritahu kepada beberapa customer yang refund akan dibayar...
  12. Azrul The Great

    [KONTROVERSI] Minyak Dagu Dah Tak Relevan!

    boleh2... takde masalah punye.. :)
  13. Azrul The Great

    Berita Baik! Program Affiliate Phero-X Dilancarkan!

    yup. Kena ambil stock dulu.. :) kalau nak kire, saya bagi harga dealer laa... kalau nak, PM saya, saya akan bagi best price.. :D
  14. Azrul The Great

    [WTB] Nak Beli Printing Box

    boleh saya tau qutoation harga? Saya ingat nak buat 10 kotak je dulu. Nak test market dan pandangan customer pasal design dan maklumat pada kotak. Design semua saya akan sediakan. tinggal untuk print saja.. nanti saya upload design kotak yg saya nak tu
  15. Azrul The Great

    [WTB] Nak Beli Printing Box

    Buat sekali dengan kotak, ada tak bro? kalau dua2 ada, dan memenuhi requirement yang saya nak tu, boleh jer..
Top