Azrul The Great

Profile posts Latest activity Postings About

  • weh bro,mana pherox aku? aku dah bayar x dpt2 ni..apa kes ni..senyap je..jgn nak scam lak...
    saya dah agak dah pasti akan ada orang yang minat hp china. Ya la, kalau takda yang minat, takkan la diorang boleh hasilkan hp tu dengan banyak kan. ;)
    Salam bro Azrul..
    Sy ade bace psl trade awk ni.memang kejap jer top list yer.
    Sy memg b'minat dgn hp china awk..Bleh x mnx no hp senang nk
    contack..0173830399 Fiq..Tq
    Salam bro Azrul..
    Sy ade bace psl trade awk ni.memang kejap jer top list yer.
    Sy memg b'minat dgn hp china awk..Bleh x mnx no hp senang nk
    contack..0173830399 Fiq..Tq
    salam...sorry2.. sekarang saya tutup dulu tempahan. sapa yang dah bank in duit sekalipun, saya akan pulangkan balik. saya nak mereka2 yg dah buat tempahan dapat dulu produk diorang..
    9 Disember 2009 03:09am
    saya tido dulu ya, pening kepala dah mengadap laptop nih.
    insyaallah esok pagi saya reply semua post yang ada
    (berkenaan penjualan handphone).
    assalamualaikum bro...
    nak tanye skit.. tak tau nak tanyer kat sape.
    ade buat google adsense tak? mase nk sign up website url tu pade ke die.. laman web kite sendiri ke... saye ni newbie tak tau ape2... boleh ajar....... penin oo.. account kat google dah ade..
    saye baru beli ebook f2r... tak dapat lagi... tolonggggggggg
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top