Recent content by azli84

  1. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    aslm..... nak tanye sikit, kalau kite sig up paypal pade pertengahan tahun 2008, tapi bulan lepas baru di aktifkan, adekan paypal tu sudah setahun.....?? ______________________ http://jom-kita-buat-duit.blogspot.com/
  2. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    ok....... _____________ http://jom-kita-buat-duit.blogspot.com/
  3. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    bende ni kite cume tengok iklan diorang je, bile kite tengok iklan diorang, diorang akan bayar kite, salah ke kite cume tengok iklan? bukan iklan yg x senonoh pun.... saya cume minta tolong sig up kat link saya je, lepas sig up tu, suke hati awak la nak buat ke x, yg penting sig up
  4. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    aslm sume, saya nak minta bantuan kat sume, tapi bukan nak minta duit, saya pun x nak la asyik minta duit orang je,... saya cume nak minta tolong sig up kat ling saya je, jangan risau, bende ni x kene bayar 1 sen pun, sig up free je..., kalau saya minta bantuan duit memang susah kan, so bantu la...
  5. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    assalam jamal... saya x pernah salahkan awak pun, ye saya akan datang jumpe awak, tapi bukan mase terdekat ni, sbb x ade sape nak teman saya g kL tu, mungkin lepas raye kot. tapi sekaran ni saya tengah jana usd jugak tapi x ade la besar mane pun, semua ni d atas tujuk ajar bro nabieel, die la...
  6. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    aslm...... semua nak bantu saya kan, ok, saya cadang nak jual top up maxis kat sini, top up 10 saya akan amik 10.30, sebab saya jual melalui maybank, caranye, 1; bank kat akaun saya 1513-3301-6389 rm10.30, masukan email saya [email protected], 2; sms saya 0177547419, nyatakan yang awak dah...
  7. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    saya doakan agar semua berjaya di im.... amin....... bye semua...........
  8. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    mmmmm senang kan jadi anak orang senang, nak makan pe je dapat, x macam saya, dah berape hari makan berlaukan kicap, mmmmmmm
  9. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    adik seyyid, saya akan doakan agar allah melimpahkan rezeki kepada kewarge adik, dan semoge allah memberkati segala rezeki yang kewarga adik dapat, amin.............
  10. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    nak tahu krusus ape, tengok kat page 19... tapi bile keadaan nye camni, dengan x ade duit nak ke kL, hati saya macam dah tawar, x ape la, dah malas nak fikir lagi..
  11. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    mmmmm kalau x ade yang berikan sumbangan kat saya, jawabnye saya x pergi la krusus tu, nak minta duit kat kewarge memang x kan dapat nye, x ape la mungkin bukan rezeki saya untuk ikut krusus tu :(
  12. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    ok sori la x tahu plak x boleh kat sini, sori k.......
  13. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    usahawan cendawan klik disini
  14. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    assalammualaikom... saya nak minta toloong sikit, 10 hari bulan ni saya nak ke kL, nak hadiri krusus yang di tawarkan tu, saya akan pergi dengan spupu saya untuk menjage si semase di kL nanti, spupu saya tu 17 tahu, tapi saya takde duit, duit tambang jb ke KL sorang dah rm31, duit makan lagi...
  15. azli84

    Mari baca satu kisah sedih seorang OKU

    bro tolong sms saya,, mungkin saya naik kL dalam 10 hari bulan, nanti bro tolong amik saya kat pudu....
Top