azli84
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    wslm....
    x thu plak ade mesej kat bsini....
    ooooo mersing, rumah mak long saya kat nitar 2....
    camne nak aktifkn? saya bukan tahu sangat nak aktifkn, mase nak masuk kat wc ni pn bro jamal yg ajar.
    Offline
    Salam azli.. sye harap dpt tlg awak suatu hri nnti.. Suke menulis kan? nnti sye support 1 domain n hosting khas untuk azli july ni.. tpi kene jnji dgn sye, jgn sesekali rse rendah diri dan tlg jgn merungut psl IM.. x dek mende yg mudah kat dunia ni.. Sye pun IM jgk.. sye tempuh mcm2.. smpai kene perli pun ade.. tpi semangat, mawaitu dan mind set yg betul perlu ade.. jike msih belum tahu ape tu domain n ape tu hosting, boleh try googling kat google.. klo rjin dg rumah saye di Mersing Johor.. boleh lepak umah sye seminggu.. sye benarkan.. tpi kene sungguh2.. x leh cpt mengalah, merungut dan ape2 je yg negatif.. peace! nnti hntr mklumat peribadi di admin syafiqzainal.com
    detail2 name penuh dan kepakaran yg ade.. insyaAllah kami semua dpt tlg.. ni je lah cre terbaik utk kami berkhidmat.. nk hrpkan kerajaan.. huh.. payah!

    p/s: Harap dpt aktif selalu di WangCyber.com sbb klo x aktif, rugi la..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top