Recent content by azlanhussain

  1. azlanhussain

    RX Mini

    As Salam semua, Kami dapati search engine google dan cbox chat box sudah ubah algoritrhm mereka. Oleh itu kami sedang berusaha untuk membuat upgrade bagi memastikan RefererX uptodate dengan perubahan ini. Proses ini malangnya mengambil masa lebih lama dari yang kami jangkakan. Apapun kami masih...
  2. azlanhussain

    Testimonial RefererX

    As Salam semua, Kami dapati search engine google dan cbox chat box sudah ubah algoritrhm mereka. Oleh itu kami sedang berusaha untuk membuat upgrade bagi memastikan RefererX uptodate dengan perubahan ini. Proses ini malangnya mengambil masa lebih lama dari yang kami jangkakan. Apapun kami masih...
  3. azlanhussain

    Testimonial RefererX

    ooo sebab chatbox tu bukan saluran untuk support. Sekadar sembang kosong sahaja antara community. Untuk support contact kami direct melalui email. :)
  4. azlanhussain

    RX Mini

    Ia boleh tarik traffik dari pengguna2 cbox chatbox sahaja. :)
  5. azlanhussain

    RX Mini

    DIa hanya tarik traffik tuan. Untuk buat orang Like tu Tuan kena guna SeductiveX :) http://facebook.com/seductivex
  6. azlanhussain

    [ Software RefererX ] Jana traffik ke blog / website secara automatik.

    Rasanya sekarag dah selesai kan... anyway sorry yea hari raya mood, ada kat kampung... ingat guna P1 boleh la gerak2 mana2 buat kerja... sangkaan saya silap... Selamat hari raya :)
  7. azlanhussain

    RX Mini

    Ada 2 orang lagi dalam proses screening.
  8. azlanhussain

    Anda Boleh Naikkan LIKES Sebanyak Mungkin Tanpa Had

    Terima kasih atas komen bro... :)
  9. azlanhussain

    Anda Boleh Naikkan LIKES Sebanyak Mungkin Tanpa Had

    Harga untuk penggunaan seumur hidup + unlimited domain license ialah RM560. Tetapi kini ada offer cuma RM500 sahaja. But hari ni 1st August saya rasa nak kasi special sikit, so kalau tuan beli sekarang saya offer hanya RM490 sahaja.. Kena cepat grab jika minat :) PS: Maaf offer untuk awal...
  10. azlanhussain

    Anda Boleh Naikkan LIKES Sebanyak Mungkin Tanpa Had

    Pertamanya cuba tuan lihat video ni utk konsep asas SX http://www.youtube.com/watch?v=7fsAWF9GB3c Now, kesimpulannya Seductivex ni satu sistem yg boleh di access dr Internet dgn login & passwordnya sendiri spt mana anda access gmail. Ia akan menghasilkan script. Script ni tuan masukkan ke dlm...
  11. azlanhussain

    Anda Boleh Naikkan LIKES Sebanyak Mungkin Tanpa Had

    Likes boleh nak targeted. Sebab kita ada setting dalam SX untuk goda hanya sesetengah jenis visitor sahaja. Ini lebih menjurus kepada physical visitor tersebut seperti, dari website mana mereka datang, dari negara/region mana, pada waktu berapa, malah jika nak target mereka2 yg baca site tuan...
  12. azlanhussain

    ##### Belajar Buat Kapal dari Tukang Kapal #####

    Memandangkan sudah ada satu team nak mintak buat lepas raya, maka saya selitkan dia sekali dalam team tersebut, bagi mengurangkan kos beliau. :)
  13. azlanhussain

    Testimonial RefererX

    Cuba mulakan dengan 10 threads. Kemudian lihat prestasi smaada ia boleh bekerja dengan cepat. Kemudian adjust la sikit samaada di naikka atau diturunkan untuk proses yg akan datang. Denga kata lain yg ini anda kena fine tune sendiri ikut keupayaan sebenar PC anda..:)
  14. azlanhussain

    Testimonial RefererX

    Masih v7.. :(
Top