azlanhussain
Joined
Likes
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam bro Azlan..saye berminat ngan RX & SX..klau bole nak tau detail pembayaran..saye tak bole PM..gune email bole?
    ni email saye - kamaroul.aff@gmail.com
    Offline
    salam cik azlan saya berminat dengan refererx ni. Stil ada lagi tak kalau saya nak order dari cik azlan ?
    Offline
    salam tuan,
    refererx ada problem ke.. pagi nie bila saya nak login dia bagi message "This application has been generated with an evaluation license of the perlapp utility. The evaluation license has expired now. please contact the author of this application for non-expiring version of the program... kenapa ye .. ke pc saya problem ..tq
    Offline
    salam azlan, boleh cikgu gangu ? cikgu nak tanya kalau new membr macam cikgu ni boleh masukkn banner pada signature tak ? terima kasih
    Offline
    Hi Azlan,
    Boleh tak bagi ID YM, nanti kalau saya nampak tuan online saya nak test SX secara live sebelum beli. Thanks.
    Email saya: tysoon63@yahoo.com
    Offline
    Salam tuan,

    dah beli melalui link saelhpolysas dan dah download

    login ke v4.0 ok
    login ke v4.2 problem

    dah minta link download utk v5.0 tapi email reply kena tunggu sehingga v5.0 manual bm siap ..

    so sementara nak tunggu v5.0 godek-godek v4.2 masalah nya tak boleh nak login?

    so sekarang nie saya nak buat apa?
    Offline
    salam,

    saya dh beli referer x tuh... dua video yg english sy dh dload.. tp bila smpai dh nk abis takde kuar gambo.. suara pun takjelas.. takde sub lagi... nk dload yg BM asek tak complete aje.. maklum la guna broadband aje.. ade tak manual dlm bentok pdf aje??
    sekian
    Offline
    dah beli seductiveX Transaction ID: 0GF7827753780022N. biler boleh dapat software tu? terima kasih...
    Offline
    saya dah beli refererx, tapi tak dapat software tu lagi. mcmane?
    email : sairilsyam@gmail.com
    Offline
    Assalamualaikum tuan. Saya tertarik dgn godaan thread SeductiveX.com. Walaupun saya baru lagi dalam google adsense. Namun saya lihat ia boleh menjana pendapat yg lumayan. Jadi, bagaimana saya boleh membeli SeductiveX.com? Terima kasih.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top