Recent content by Azizullemin

  1. Azizullemin

    Boleh bantu saya bab kedai online yang ada fungsi vendor ???

    Saya baru saja setup satu kedai online di www.drgadget.my (minta kawan yang setupkan). . Saya mahu web ini ada sistem vendor spt di web www.edymall.com . Ada sesiapa yang boleh bantu. . Terima kasih
  2. Azizullemin

    Labur dan diam!!! program pendapatan pasif paling selamat

    Whatsapp saya untuk infonya tuan +60168373250 / +60103329885
  3. Azizullemin

    [download free] teknik bisnes affiliate international di facebook

    boleh tak saya dapatkan linknya tuan..
  4. Azizullemin

    Kawan saya kata formula ini boleh jana rm200k dlm masa 40hari !!

    Assalamualaikum dan salam ceria WC. . Semalam saya baca satu posting kawan saya di FB, dia namakan sebagai ‘duitFB’. Katanya ia merupakan sistem program komuniti yang memasarkan Aplikasi Leads & Database System melalui Sistem Affiliate Reseller 4 Level dan Formulanya boleh menghasilkan RM200K...
  5. Azizullemin

    Apa beza wc dulu dan sekarang dari segi 'rank' ?

    Assalamualaikum dan salam ceria. . Saya sudah lama berada di WC ni sejak tahun 2011 lagi, WC baru ini saya masih belum dapat kuasai sepenuhnya. . Saya bukan nak komen atau nak bagi cadangan, saya cuma nak tanya perbezaan WC dulu dan sekarang dari segi 'Rank'. . Kalau dulu rank saya adalah WC...
  6. Azizullemin

    Sapa nak belajar pasal Commission Junction dari sifu yang terer!!

    CJ ni masih relevent lagi ka waktu ini. ada sesiapa yg ble bantu?
  7. Azizullemin

    Bisnes Telco TERBARU 2015, Anda berpeluang menjadi Rakan Niaga PALING AWAL!!!

    Saya mmg da ada web sndiri. agak2 ble lagi join sekali tak guna sistem orange army ni
  8. Azizullemin

    Apa pendapat korang pasal MMM?

    Saya baru saja diperkenalkan dengan satu program yg bernama MMM, soalnya saya pun tidak tahu apakah ini satu bentuk pelaburan ataupun money game. Ada sesiapa yang boleh bagi pendapat? Terima kasih..
  9. Azizullemin

    Bisnes Telco TERBARU 2015, Anda berpeluang menjadi Rakan Niaga PALING AWAL!!!

    Saya dah buat bisnes ini hampir sebulan bermula dari tarikh pelancaran 1 mei lalu. alhamdulillah, pendapatan pertama mencecah 4 angka dan menanti pembayaran dilakukan.. Saya memandang semua telco yang ada bagi penggunanya jana pendapatan itu sbagai satu peluang yg perlu dimanfaatkan, terpulang...
  10. Azizullemin

    Program MMM, (mereka kata 'People Helping People)

    Assalamualaikum dan salam ceria warga WC.. Ada sesiapa yang pernah dengar atau buat sendiri program MMM ini, Kawan saya buat dia kata untung setiap bulan dalam 30%, Ada sesiapa tak yang boleh bagi penjelasan berkaitan dengan MMM ini? Terima kasih
  11. Azizullemin

    Akaun Pages Facebook Saya Di CURI!! Boleh bantu saya?..

    Terima kasih kepada yang sudi menolong..
  12. Azizullemin

    Akaun Pages Facebook Saya Di CURI!! Boleh bantu saya?..

    Akaun FB Pages saya www.facebook.com/koleksimotivas yang ada jumlah likers 100k++ telah dicuri oleh orang indonesia berdasarkan cara status terbaru dipaparkan. Mohon bantuan sesiapa disini yang boleh mendapatkan saya kembali pages itu atau terus tutup saja pages itu. Terima kasih atas bantuan
  13. Azizullemin

    [PEREKA DESIGN] Servis Design Logo, Flyers, Banner, Blog, Kedai Online & Website

    Assalamualaikum.. Boleh tak buatkan ebook cover untuk landing pages ini www.rezekibest.azizullemin.com contoh ecover yg sya mahu adalah spt in
Top