Recent content by azidi

  1. azidi

    Macam mane nk dapatkan traffic untuk blog?

    hyee kuchalana...apa kabar
  2. azidi

    [HOT!] Cabaran Affiliate Ebook Niche Cinta Islam Terhebat 2012!

    wahh.. saya pun tengah mencari cinta ni..hehe:x
  3. azidi

    ###cabaran affiliate ebook rahsia kuih raya 2012###

    lama tak masuk sini.. banyak produk2 baru n best kluar bulan puasa nanti confirm panas dan meletop ni>:D<
  4. azidi

    [LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

    berminat ! confirm panas ni di bulan Ramadan nanti :D
  5. azidi

    Jemputan affiliate Tudung Bawal!!

    sapa ada fanpage besar niche wanita elok sangat join nie
  6. azidi

    CABARAN JV " Panduan Analisis Teknikal Emas dan Perak Versi premium "

    selepas jualan dihentikan seketika sebelum ini jualan mula dibuka semula pada 18 June 2012 rekod unique visitor ker web masih rendah sekitar 2000 orang sahaja ( data google analytics ) JOM tarik trafik lagi banyak..sure convert dialu-alukan untuk sertai affiliate ebook ini di...
  7. azidi

    JV l" e-book panduan analisis teknikal emas dan perak versi premium " kini dilancar!!

    selepas jualan dihentikan seketika sebelum ini jualan mula dibuka semula pada 18 June 2012 rekod unique visitor ker web masih rendah sekitar 2000 orang sahaja ( data google analytics ) JOM tarik trafik lagi banyak..sure convert >:D< dialu-alukan untuk sertai affiliate ebook ini di...
  8. azidi

    TOLONGLAH!, Ikan Bilis pun ada hati nak berJV dengan Ikan Paus?

    wah hadiah gold bar tu! cikgu dealer kelantan gold ker?? memang berminat juga saya nak join dealership dengan kelantangold aritu ada chat2 dengan org kuat Kelantangold terengganu, encik Kamalkasyidi Bagdadi cambest
  9. azidi

    Mahu jadi Dealer Emas Perak dengan GSR..??

    utk info saya juga dah join dealership dengan Gold Silver Resources ( GSR ) sekarang dulu masa mula-mula kompeni ni nak dilancarkan CEO dier encik Anuar pernah ajak join tapi saya tunggu dan lihat dulu, tapi sekarang selepas 6 bulan memang kompeni ni berkembang dengan baik dan bantuan...
  10. azidi

    Dinar Emas Kelantan (agen diperlukan seluruh Malaysia)

    utk info saya juga dah join dealership dengan Gold Silver Resources ( GSR ) sekarang dulu masa mula-mula kompeni ni nak dilancarkan CEO dier encik Anuar pernah ajak join tapi saya tunggu dan lihat dulu tapi sekarang selepas 6 bulan memang kompeni ni berkembang dengan baik dan bantuan marketing...
  11. azidi

    CABARAN JV " Panduan Analisis Teknikal Emas dan Perak Versi premium "

    URGENCY FACTOR 12 HARI sebelum jualan ditutup! rakan JV boleh gunakan sebaik mungkin :D utk info saya juga dah join dealership dengan Gold Silver Resources ( GSR ) sekarang dulu masa mula-mula kompeni ni nak dilancarkan CEO dier encik Anuar pernah ajak join tapi saya tunggu dan lihat dulu tapi...
  12. azidi

    CABARAN JV " Panduan Analisis Teknikal Emas dan Perak Versi premium "

    baru join 11 sales mantap tuan ikram.tq semua 16 june stop jap gunakan urgency factor sebaik mungkin insyaallah sebulan lagi relaunching dengan pakej UPSELL dan yang pasti komisyen affilate yang lebih lumayan sapa berminat nak jadi dealer emas dan perak dibawah Rangkaian TreasureBox nanti...
  13. azidi

    JV l" e-book panduan analisis teknikal emas dan perak versi premium " kini dilancar!!

    pembayaran komisen affilate yang pertama sudah diselesaikan tepat 26 mei semalam :D utk semua agen yang berjaya melakukan sales gunakan urgency factor 20 hari lagi sebelum harga jualan dinaikkan atau ditutup insyaallah pelancaran kedua dengan pakej upsell video training sebulan selepas...
  14. azidi

    CABARAN JV " Panduan Analisis Teknikal Emas dan Perak Versi premium "

    memang menantikan penangan rakan silver...xkan satu sale jo bro ikram... xpela tu baru first day email blast hehe:D
Top