Recent content by azeri

  1. azeri

    Apa program affiliate paling untung kat malaysia?

    Agak lama juga thread ni. Biar saya 'UP' kan thread ni ke atas. Tapi kalau anda betul-betul nak jana income dari program affiliate yang MENGUNTUNGKAN, sila jengok peluang yang ditawarkan di NIAGA FB ni. Bukan sahaja anda boleh jana income AKTIF malah income PASIF. Anda akan diberi...
  2. azeri

    1 Cara POWER Nak Kenal Pasti Madu Asli atau Tiruan ?

    Salam hormat rakan forumer WC sekalian. Nak tahu tak macam mana nak kenal pasti madu yang berada di pasaran mengandungi bahan pewarna dan perasa tiruan. Mungkin anda menyangka madu yang anda minum selama ni adalah asli atau original. Terdapat banyak cara kita telah dengar dan baca untuk...
  3. azeri

    Siapa tahu tentang bitcoin?

    Terima kasih tuan sebab beri pandangan. Insyaallah cuba study lagi.
  4. azeri

    Sistem Jualan Pro 3.0 - Pemasaran Set & Forget

    Ada Sesiapa Nak Jana Duit Secara Automatik ? Salah satu program menjana duit secara automatik secara sah dan berpotensi menjana pendapatan 6 angka adalah Sistem Jualan Pro 3.0 (SJP3.0). Ada satu testimoni TERBAIK sejak SJP 3.0 dilancarkan seperti gambar di bawah nie. Ada banyak lagi...
  5. azeri

    Siapa tahu tentang bitcoin?

    Bitcoin vs Emas ? Mana yang paling baik. Ada sesiapa yang boleh bagi pencerahan tak ?
  6. azeri

    Ajaib Yusof selamba tangkap ular sambil betulkan rambutnya

    Mohd Yusof bin Mat Jais. Bukan kosong ni. Ada ilmu yang dah di isi di dada. Tak percaya...tengok video di bawah nie.
  7. azeri

    Misteri Siapa nak berkenalan dengan Gadis Cantik ni?

    Bagus punya promo novel teknik video ni. Memang terkesan gaya lakonan dan make-up nyer. Seram oooo
  8. azeri

    Lucu Nak Cite Pun Malas

    " Nak citer pun malas." Lagi pemalas dari pemalas-pemalas yang ada di dunia nie. Hahahaha
  9. azeri

    Pelik Beratus ulat bersarang dalam kepala lelaki

    Saya teringat kisah Nabi Ayub yang diuji Allah tentang keimanannya. Walaupun terkena penyakit misteri seumpama ini, bukan mengurangkan sujud kepada Allah, malah menambah lagi lama sujud dan imannya. Bukan bertambah kufur, malah baginda bertambah syukur. Masyaallah.
  10. azeri

    Hot Sell Produk untuk Pembekal dan dropship- Jacket, Handbag, Muslimah Wear

    Macam bagus jer. Ada sesiapa yang berpengalaman dengan supplier nie ?
  11. azeri

    8 tips untuk buat research online

    Terima kasih tuan sebab berkongsi tips ni. Menarik sungguh.
  12. azeri

    Cara susutkan perut buncit~8 minit sahaja!!!

    Macam mana nak konsisten nak buat senaman ni ?
  13. azeri

    Apa tujuan anda berniaga?

    Ada orang kata buat objektif berniaga sebagai JIHAD ekonomi. Menaikkan taraf ekonomi Islam agar lebih banyak kita boleh bantu orang lain yang memerlukan.
  14. azeri

    [TERHAD] 11 Video Siri Panduan Belajar Pemasaran Internet PERCUMA

    Anda ZERO Sale Berniaga di Internet ? Meh saya kongsikan tawaran TERHAD dari seorang pakar pemasaran internet di Malaysia. Nama beliau Sifu Jamal atau dikenali sebagai Sifu FBAds. Kepakaran beliau mengajar ramai usahawan baru dan lama menghasilkan jualan serta meningkatkan jualan mereka yang...
  15. azeri

    25 FORUM berkualiti di Malaysia yang boleh anda join untuk cari traffic

    Link dah lama ni. Thread open pun dah lama. Mungkin kena tutup thread ni kot. Ada tak kengkawan yang nak share link forum aktif terbaru di Malaysia ? Saya hanya paling suka WC jer buat masa nie.