Aze @ Ajam
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    JOIN FREE JER
    Klik Iklan Dapat Duit

    Anda dibayar RM0.03 @ 3 sen dengan klik link dan melawat website. Mudah prosesnya! Kenalkan pada kawan2 dapat lebih.
    Bayaran ke Maybank. Minimum RM10.00.
    Program untuk rakyat Malaysia

    CTH PDAPATAN
    » click 20 ads sehari = RM 0.6
    » 90 referrals click 20 ads sehari = RM 18
    » pendapatan harian = RM 18.6
    » pendapatan mingguan = RM 130.2
    » pendapatan bulanan = RM558
    » Pendapatan tahunan = RM6696

    http://payperclick.com.my/?r=aliff4
    Offline
    sape2 nk bisnes cepat&mudah n m'untungkan
    email aku faiz1210@yahoo.com.my
    hnya modal rm300
    agen kawasan anda d'perlukan
    Offline
    saya ada CD nye, bukan ebook. tekniknya mudah je.
    create info produk.
    iklan di surat khabar.
    sediakan kaedah pembayaran.
    terima order.
    poskan produk.
    Offline
    aku dah nak bertolak ke kl dah ni. lawat abah aku kat hospital. so kuranglah online gamaknya... doa2kan ya.
    Offline
    salam semua. hi.

    VM ni sebab ada hal aku nak cakap sikit.

    rabu ni, abah aku genap 2 minggu berada di hospital. abah aku tak pernah sakit kuat macam ni. lagi2 dia dah mula cakap2 tak menentu. malah, perkara2 yang tak pernah kami sekeluarga sangka pun dah terluah daripada abah. aku ulang-alik tak menentu.

    jadi, aku harap, siapa2 yang baca VM ni dapat doakan. mana tahu, ada di antara korang yang mustajab doanya, insyaAllah.

    terima kasih.
    Offline
    you're welcome bro. :D

    memang harap sangat moga2 kita dapat bekerjasama. lagi2 nanti, bro lancar affiliate untuk produk2 bro tu. harap, bro tak setkan syarat macam list emel, so ramai boleh join nanti... :)
    Offline
    sama2.. semoga nanti kt dapat berkerjasama....

    mengenai NBePay tu sy dah reply dah...

    thanks...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top