Recent content by ayed

  1. ayed

    Jana wang bosland

    www.easybosland4all.com terima kasih !
  2. ayed

    Senarai Keyword Adsense Termahal

    paling senang buat pasal "mesothelioma lawsuit"
  3. ayed

    Sapa kata main CLICKBANG SUSAH????!!!!

    well,aku just promote gune siggy aku kat bawah 2 tulis 2 article and submit kat ezine articles and spend 2-3 hari keyword research untuk adwords bile dah buat 1 sale,duit masuk automatik sebab 2-tier and kalau prospect register untuk membership, tiap-tiap bulan dapat $25
  4. ayed

    Sapa kata main CLICKBANG SUSAH????!!!!

    sape yang nak untung betol2,try ewan chia secret affiliate weapon 2.0 dalam dua minggu aku dah buat 2 sales= $76....yahoo!! hahaha walaupun ciput aku happy giler,maklumlah newbie Secret Affiliate Weapon 2.0
  5. ayed

    Nak tanya halal or haram?

    aku xsarankan la main forex ni lagipun,kalu ikot syarak,duit yang kita dapat tnpa usaha dikira haram
  6. ayed

    Perly Reply ke Emel mcm ni?

    macam cikgu aku slalu kate : "abaikan"
  7. ayed

    Nak Cari Traffik Tinggi

    sape boleh bagi forum untuk affiliate marketing yg benarkan letak link kat signature? saye xjumpe lah
  8. ayed

    kad debit

    paling senang guna Public Bank Visa Electron Debit Card
  9. ayed

    Akhirnya.........

    aku blajar semuanya dari Ewan Chia keterangan lanjut ade kat signature aku
  10. ayed

    Akhirnya.........

    thank you....
  11. ayed

    Akhirnya.........

    sorry,dah betulkan kalau buat care yg betol,senangla........
  12. ayed

    Akhirnya.........

    Ya allah,puasnye ati aku 16 dollar pertama aku dpt dari internet ni walaupun 16 dollar,aku cukup berpuas hati aku buat affiliate program aku dah hilang harapan dah,tapi,akhirnya dah dpt komisyen pertama dari clickbank Amin.........
  13. ayed

    Affiliate Money Machine

    hihi paham2 jela
  14. ayed

    Affiliate Money Machine

    Cepat2 download! Sebelum habis! Download
  15. ayed

    Nak belajar

    sye lebih selesa dengan aweber
Top