aurora ice
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Beli manual dan beli online sama, cuma beli online melalui projekcopycat dapat 1 web perniagaan. Akan dapat juga shaker dan manual diet

    Kalau nak beli manual / online sy boleh uruskan. PM sy :

    Nama
    IC
    Alamat surat menyurat
    Email
    No tel

    Sy akan uruskan Malam ni jugak....fuyoo servis mantap...he he he..
    assalamualaikum bro.. since ko online sini, aku inform sini ya. Aku tak dapat bayar lagi duit sws tu. maaf sangat2. Ko tolong update balance yang perlu aku bayar ya. Aku sendiri dah terlupa. And kalau ada someone nak sws bagi pihak aku, tolong inform. Aku decide untuk "tolak" if ada yang nak membeli. Aku just test all the dvd masa barang tu baru sampai untuk make sure boleh read,. Belum study anything since aku belum abis bayar.
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    alamak, saya tak sedar lah ada message kat sini. harap kalian boleh pm saya ya sekiranya nak tanya2. saya tak biasa jenguk2 di sini..
    aurora...aku dah try spinning article gune jetsubmitter tu...aku tgok n bandingkan artikel yg dah di spin...apsal same jer sume..ke aku ni yg salah buat...
    Ada lg ke harga special keyword assasin tu...
    Walaupun xtau guna tp sy igt nk beli dulu la, nk blaja bkn susah kan...
    saya dah tak main associated content dah bro..dah lama tinggal..
    huhu..

    tak perasan pula ada visitor msg kt sini..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top