Recent content by ASK

  1. ASK

    Pakej Super Bundle (Premium Extension & Modules untuk Kedai Online Opencart)

    Dah lama bookmark thread ni. Terlambat pulak... :(( :(( :(( Saya memang berminat nak beli Pakej Super Bundle ni. Kalau boleh dapat harga RM 130, kompom saya beli. Pape TT boleh PM saya. :)
  2. ASK

    Salam Perkenalan Kepada Semua Warga WC

    W'salam...selamat datang ke WC. :D
  3. ASK

    Berniaga satay..

    Nak maju lagi, upah awek lawa tolong antar satay ke, potong-potong timun ke. Kompom beratur panjang orang nak beli. :D p/s - gurau je.
  4. ASK

    Lelaki Susah Nak Romantik

    ni pun kira romantik juga...cuma lain edition je. =))
  5. ASK

    Minat Iphone 5C lah...nak satu

    Ada duit boleh beli...takde duit, tengok je la. :(
  6. ASK

    Assalamualaikum

    W'salam, Selamat datang ke WC. :)
  7. ASK

    Macam Mana Urusan Jual Beli Paypal???

    Kalau beli barang guna akaun paypal, kredit dari akaun paypal je la lesap. Duit dalam bank takde usik pun. :)
  8. ASK

    Thor 2 The Dark World Ditayang hujung bulan October

    Terbaek ni...Mesti tonton!!! :-bd
  9. ASK

    Salam Perkenalan Dari Sheikh Sayyid

    Good day sheikh...Welcome to WangCyber. >:D<
  10. ASK

    video ni best lah!

    Betul...betul...betul. =))
  11. ASK

    Lelaki tikam 4 mangsa dalam 40 minit

    Macam-macam... Dua hari lepas - Budak perempuan 15 tahun dirogol & dibunuh. Semalam - Pegawai bank ditembak mati oleh pengawal keselamatan. Hari ni - 4 orang ditikam (2 orang mati). Esok lusa tak tau la... Mohon dilindungi & dijauhkan kita semua oleh Allah SWT dari perkara-perkara yang tidak...
  12. ASK

    Makan coklat tambah sihat

    Lepas makan coklat atau benda manis, saya selalunya akan minum air masak lebih sikit. Kononnya nak bagi neutral balik kandungan gula tu. :D
  13. ASK

    7 Mitos mengenai jualan ebook.

    Betul la...banyak sangat mitos. Sebab tu sampai sekarang ebook saya tak keluar-keluar. Terselit rapi kat dalam kepala. :D
  14. ASK

    Menang Sony Bravia LED dengan JualJual.my

    Cantek sangat la tu...TV kat umah saya ni pun dah start buat perangai. :D
  15. ASK

    Download 40 ebook bisnes percuma bahasa melayu

    Wah...terbaek TT. Terima kasih kerana berkongsi. Semoga murah rezeki TT. :)
Top