Recent content by asharudin

  1. asharudin

    Group Buy untuk lesen outsourcing SEnuke. Terhad kepada 9 Orang sahaja!

    Nampaknya setelah saya check link pembelian lesen outsource ni, didapati link dah tak valid. Sedih je rasa. Sapa2 ada cadangan lain?
  2. asharudin

    Group Buy untuk lesen outsourcing SEnuke. Terhad kepada 9 Orang sahaja!

    Oh baru sy tahu senuke x punya lesen ada offer camni. Dulu senuke biasa takde. Thanks for the info. By the way sekarang dah ada 5 orang yang join. 1) Asharudin 2) lespaul97 3) Mr. K (hidden) 4) Mr. N (hidden jugak) 5) pecot85 6) 7) 8) 9) 10) Ok, 5 to go.. Good luck to me :p
  3. asharudin

    Group Buy untuk lesen outsourcing SEnuke. Terhad kepada 9 Orang sahaja!

    Group buy team updated 1) Asharudin 2) lespaul97 3) Mr. K (hidden) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10)
  4. asharudin

    Group Buy untuk lesen outsourcing SEnuke. Terhad kepada 9 Orang sahaja!

    Lesen senuke biasa boleh install untuk 3 PC tapi tak boleh guna serentak. Hanya 1 kegunaan untuk satu2 masa. Not worth it. Option terbaik adalah lesen outsourcing ni sebab walaupun untuk 10 PC tapi dia boleh digunakan dalam masa yang sama. Use SEnuke Pro on up to 10 computers simultaneously...
  5. asharudin

    Group Buy untuk lesen outsourcing SEnuke. Terhad kepada 9 Orang sahaja!

    Memang confirm 5 April tarikh pelancaran. Terima kasih bro KnightRider. Info yang bro bagi ni jugak saya dapat dari VitaVee forum. Nampaknya cuma tinggal kurang dari seminggu shj. lagi. Setakat ni masih belum ada response dari sesiapa. Peluang terbaik ni jangan dilepaskan. Cuma $29.70 sebulan je...
  6. asharudin

    Group Buy untuk lesen outsourcing SEnuke. Terhad kepada 9 Orang sahaja!

    Senuke mmg takda support decaptcher. Untuk SEnuke X, saya sendiri pun tercari2 info kalau2 ada integration dengan decaptcher ni. Harap macam tulah. Bro Kaiba ni mesti dah expert dengan SEnuke ye tak. Hehe..
  7. asharudin

    Group Buy untuk lesen outsourcing SEnuke. Terhad kepada 9 Orang sahaja!

    Ni apa yg saya dapat search di blog senuke dan ini apa yg Areeb jelaskan. Bagi deathbycaptcha memang murah cuma $1.39 untuk 1000 captchas solved. Harap membantu.
  8. asharudin

    Group Buy untuk lesen outsourcing SEnuke. Terhad kepada 9 Orang sahaja!

    maksud bro apa ya.. additional cost untuk membolehkan SEnuke running fully function ke? Setahu saya sememangnya tak ada kos tambahan. Untuk pengetahuan, saya tak akan beli lesen ni guna link affiliate saya sendiri sebab boleh dikategorikan sebagai illegal jugak. Selain tu sebab takut kalau2...
  9. asharudin

    Group Buy untuk lesen outsourcing SEnuke. Terhad kepada 9 Orang sahaja!

    ====================================== INI BUKAN THREAD MENJUAL. HARAP MAKLUM ====================================== Assalamualaikum kawan-kawan WC, Saya buka thread ni untuk mencari mana2 ahli WC yang belum ada SEnuke tapi memang berhajat nak memiliki software tersebut. Saya sendiri...
  10. asharudin

    EBAY B$CL$K Tips, Trick, Guide, Learning Success Kelawar Hitam

    Ok, saya assume bro dah tau cara2 buat akaun business untuk paypal ni. Klu tak tau google je. Utk account business sy tak guna nama company yang sebenar, just fake company name. Klu guna nama company sekalipun, paypal mintak jugak nama kita. Tapi kalau dah kena suspend, sy cadangkan bro register...
  11. asharudin

    Akhirnya... topup PayPal guna RHB

    terima kasih infonya. Lucky jumpa thread ni sbb mmg xtaw pon sblm ni.
  12. asharudin

    Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

    hehehe... dah dapat, ni link pos malaysia International Delivery Standard (Air Mail) http://www.pos.com.my/v1/tariff/OrdinaryDelivery.htm Betulkan kalau silap:)
  13. asharudin

    Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

    Ada lagi soalan nih sifu berkenaan shipping estimation time. Tlg detailskan mengikut negara atau benua. Sbb x pernah lagi guna pos malaysia ship international. Klu boleh listkan mcm contoh ni: Est Delivery Time Destination 6-14 business days to: Most of asia countries 8-16...
  14. asharudin

    Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

    Mana kata nak tepek... x sabar nak tunggu nih.. hehe. Klu leh snap belakang mousepad sekali.. ngeh2
Top