Recent content by arigato45

  1. arigato45

    Tips kecantikan sensitif skin

    oh begitu, aq risau macam minum air sembarangan tu, selepas minum cirit-birit.
  2. arigato45

    Tips kecantikan sensitif skin

    x ade lah, kerja 8 jam sahaja... kadang2 ade ot... kebayakkan masanya x ade kat rumah so x ade masa nak masak tu dia ada dalam sewage, tanah atau najis , tapi pengeluar air lain takde pun isu ni, maksudnya malee tak check carefully la kan
  3. arigato45

    Tips kecantikan sensitif skin

    masak sendiri x ade masa mah~~ spritzer ok la, rasa pun sedap. yang penting bukan air malee
  4. arigato45

    Tips kecantikan sensitif skin

    pernah beli, patut la air dia rasa tak sedap. ada bahan lain rupanya
  5. arigato45

    Tips kecantikan sensitif skin

    blh x aq ambil tau ape brand air mineral yg dihasilkan oleh company tu ade masalah? takut beli air mineral yg ade masalah
  6. arigato45

    Mana tu 13.8mil yg tesco janji bagi utk ahli club card?

    eake ade masalah mcm nie, sahih ke.. hahah, belanja kat TESCO nie best, barang berpatutan.. tempat pon bersih sepanjng aku pergi TESCO.. memang dorng jage kualiti..
  7. arigato45

    Ye ke harga barang semurah 28sen?

    dh 28 taun courts. moga dpt tingkatkan servis bg lebih baik. dh lama mcm ni tntu dh bnyk pngalaman.
  8. arigato45

    Perokok Tegar & Ramadan

    kblkgn nie rmi lak wrg asing kat area umh aq nie.. pas2 kes2 rgut mkin mngkat.. xtau r kes2 nie ade kaitan ngan diorg ke x.. hrp2 pihak polis dpt tgktkn p'mantauan kat are Cheras nie..
  9. arigato45

    Accessory or necessity?

    Celcom ada bulanan 6000 min panggilan percuma dengan network sama, dan juga 100 min dengan network lain. Kadang-kala saya langsung tak boleh habis quota saya la. Saya rasa nak jual, siapa nak ni!!!!
  10. arigato45

    Accessory or necessity?

    Mesti la keperluan kita! Tak ada iphone 4 saya memang tak boleh hidup. Tak ada game, e-mail, whatsapp macam tak ada hidupan pun!!!!!!!!!! Bill saya inlcuding 2GB dataplan saja RM98 dari Celcom. Murah je saya boleh dapat rasa hidup wakakak…
Top