Recent content by arigato45

  1. arigato45

    Dalam Negara Mana lagi perform?

    Sebab tu I guna Petronas primax 95 tu. Ulang alik ofis seminggu just guna 1 bar lebih je. Jimat betul 1630779684 Betul tu, Petronas primax 95 siap extra km lagi tau, selalu brand lain 2 bar pakai, Petronas baru sebar je
  2. arigato45

    Dalam Negara Mana lagi perform?

    Ha sebab tu lah setel ni senang, takyah nak kena depo rm200 bagai, u nak isi rm50 pun just bayar that amount je lah
  3. arigato45

    Cashout Foodpanda pakai Boost Ewallet

    Dah check tadi, rupanya boost belanja makan. Yang order lalu foodpanda tu checkout boost app dapat 100% cashback. Elok jugak.
  4. arigato45

    Hijabi struggle

    ohh hmm susah gak sbnarnya nk maintain rambut bila pakai hijab.. I slalunya basuh kepala malam2, so pagi esok tu takyah basuh kepala..toksah nk keringkan rambut atau maybe u boleh try potong rambut kot, so senang sikit nk manage rambut tapi i personally tak suka lah sbb nnti nampak flat kan...
  5. arigato45

    Kritikan di social media meyebabkan Azfar Heri makeover dapur

    ye ah tu, lagi2 social media makin naik ni semua org lagi senang nk judge antara satu sama lain..lagi byk hasad dengki kena bebal je lah dgn kritikan org, and buat lek je..asalkan org yg rapat dgn kita sayaang n support kita
  6. arigato45

    Kritikan di social media meyebabkan Azfar Heri makeover dapur

    ye ah tu, manusia biasalah mcm2 jenis...ada yg bitter kot sbb azfar ni dh pemes 1612957480 hahaha tulah tu, I jeles tgk dia dgn khairul aming pandai masakkkkk bila la I nak pandai masak mcm diorang +Berpeluh+kawan I sempat beli sambal nyet haritu dia ckp sedap gils
  7. arigato45

    Kritikan di social media meyebabkan Azfar Heri makeover dapur

    eeee kenapa org jahat sgt!!! kalaula I yg kena mmg I down terok..tapi bagusla dia positif je psl comment2 tu I suka dia, sgt humble and slalu jadi diri dia je +Bersorak+
  8. arigato45

    Filem Top Ideal Beauty Japanese Celebs

    I know her!!! yessss, she's realllll cute. wish I could attain beauty like theirs +Cinta+
  9. arigato45

    Filem Top Ideal Beauty Japanese Celebs

    -RANKED IN NO PARTICULAR ORDER- Yui Aragaki (Fans call her 'gakky') (every year, Oricon will conduct a popular survey on which celeb face they want, and she always wins first place) " the most desired female celebrity face " widely popular for her youthful look, beautiful skin & how...
  10. arigato45

    Komik Kombinasi buku komik dan series

    mula2 dulu kalau nak baca komik kena beli buku komik, lepas tu ada animated punya, kira bersiri la kt tv.. possible tak in future kita gabungkan dua2, kita buka buku, then terus keluar like hologram terus tunjuk scene2 mcm tgk tv.. kira 2 in 1.. menarik la mcm tu kan..
  11. arigato45

    Teknologi Umobile GX12

    laa coverage dia pun tak luas.. kdg2 hilang2 line , nak surf internet pun susah la mcm ni huhu
  12. arigato45

    bayar parking kt sunway pyramid

    ni aku setuju. semua akan tunjuk 5G masing2 tapi aku yakin TM mampu bagi servis n line yg tiptop mcm sedia kala.
  13. arigato45

    bayar parking kt sunway pyramid

    tak bleh nk jwb sebab x pernah pegi sana walaupun aku sendiri orang keyell hue hue. tapi yg penting x mustahil semuanya bayar guna app cashless semua. even bayar kt bazar Ramadan haritu pun guna ewallet hehe
  14. arigato45

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    ohhh kira safe la mcm ni.. tade nk risau terlupa ke apa ke kan.. ini kalau 5G lagi cepat less than berapa mili second je laju je smart lock ni function
  15. arigato45

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    haha, betul2. canggih sgt dah skrg. kita yg jadi amazed sampai tak tahu kewujudan teknologi mcm ni kan hahaha
Top