Recent content by arigato45

  1. arigato45

    Komik Kombinasi buku komik dan series

    mula2 dulu kalau nak baca komik kena beli buku komik, lepas tu ada animated punya, kira bersiri la kt tv.. possible tak in future kita gabungkan dua2, kita buka buku, then terus keluar like hologram terus tunjuk scene2 mcm tgk tv.. kira 2 in 1.. menarik la mcm tu kan..
  2. arigato45

    Teknologi Umobile GX12

    laa coverage dia pun tak luas.. kdg2 hilang2 line , nak surf internet pun susah la mcm ni huhu
  3. arigato45

    bayar parking kt sunway pyramid

    ni aku setuju. semua akan tunjuk 5G masing2 tapi aku yakin TM mampu bagi servis n line yg tiptop mcm sedia kala.
  4. arigato45

    bayar parking kt sunway pyramid

    tak bleh nk jwb sebab x pernah pegi sana walaupun aku sendiri orang keyell hue hue. tapi yg penting x mustahil semuanya bayar guna app cashless semua. even bayar kt bazar Ramadan haritu pun guna ewallet hehe
  5. arigato45

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    ohhh kira safe la mcm ni.. tade nk risau terlupa ke apa ke kan.. ini kalau 5G lagi cepat less than berapa mili second je laju je smart lock ni function
  6. arigato45

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    haha, betul2. canggih sgt dah skrg. kita yg jadi amazed sampai tak tahu kewujudan teknologi mcm ni kan hahaha
  7. arigato45

    Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

    mesin welding ke? selalu tgk org guna sendiri jenama weldro tu buat je welding sendiri. gempak la kalau dah ada robot buatkan. teknologi makin laju vasss semua robot2 je haha
  8. arigato45

    Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

    penah je tengok kt tv ada je org pergi rawat hitam bawah mata. kdg2 ada yg memang sejak kecik memang dah ada hitam bawah mata. bila dah besar, makin gelap, tu yg dia nak buat surgery kurangkan hitam tu
  9. arigato45

    Tips kecantikan sensitif skin

    oh begitu, aq risau macam minum air sembarangan tu, selepas minum cirit-birit.
  10. arigato45

    Tips kecantikan sensitif skin

    x ade lah, kerja 8 jam sahaja... kadang2 ade ot... kebayakkan masanya x ade kat rumah so x ade masa nak masak tu dia ada dalam sewage, tanah atau najis , tapi pengeluar air lain takde pun isu ni, maksudnya malee tak check carefully la kan
  11. arigato45

    Tips kecantikan sensitif skin

    masak sendiri x ade masa mah~~ spritzer ok la, rasa pun sedap. yang penting bukan air malee
  12. arigato45

    Tips kecantikan sensitif skin

    pernah beli, patut la air dia rasa tak sedap. ada bahan lain rupanya
  13. arigato45

    Tips kecantikan sensitif skin

    blh x aq ambil tau ape brand air mineral yg dihasilkan oleh company tu ade masalah? takut beli air mineral yg ade masalah
  14. arigato45

    Mana tu 13.8mil yg tesco janji bagi utk ahli club card?

    eake ade masalah mcm nie, sahih ke.. hahah, belanja kat TESCO nie best, barang berpatutan.. tempat pon bersih sepanjng aku pergi TESCO.. memang dorng jage kualiti..
  15. arigato45

    Ye ke harga barang semurah 28sen?

    dh 28 taun courts. moga dpt tingkatkan servis bg lebih baik. dh lama mcm ni tntu dh bnyk pngalaman.
Top