arifintalib
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    Salam Cik arifin
    MLM affiliate domain seswai untuk newbie (GDI)

    Jika cik lihat e-book, adsense, da terlalu ramai yang sertai, tambahan,dengan software dan produk percuma, makin merugikan peniaga2 e-book

    Tapi, domain tiada yang percuma melainkan co.cc..... ini bermakna peluang domain adalah besar.. marketer lain ingin mencari domain supaya dapat listkan web mereka didalam internet.. maka KITA lah orang yang dicari!!!!


    Saya akan berikan bantuan seperti dibawah
    -sebuah blog
    -latihan dan bantuan teknikal
    -Promosi besar2an selama seminggu
    - Link GDI cik saya masukkan dalam Google Adword saya SELAMA LAMANYA
    - Iklan di Hot Ads selama sebulan (RM10_) hadiah dari saya
    - Jika cik berjaya mencari seramai 2 downline pada bulan itu, iklan hot ads anda akan saya sambung untuk bulan seterusnya

    Cik arifin adalah orang yg seterusnya untuk menjana RM 10,000

    Layari

    http://www.pemalasbijak.blogspot.com
    Offline
    salam, maaf saya x online ym. ni email saya arifin_talib@hotmail.com sila guna email untuk komunikasi terima kasih.
    Offline
    saya juga akan bantu anda bagaimana untuk membuat promosi yang tak diajar oleh RCB..

    rasiah yang saya perlajari di "Secret Affiliate Code 2"

    ingat saya akan bocorkan rasiah ini kepada awak saja.. jangan beritahu orang lain..

    kita boleh chat di Yahoo Massager...
    Offline
    maaf ya sebab terlewat balas mesej.. sebab bsy promot website...

    setakan ini sangat bagus! awak bagaimana? jika ada apa apa masalah, cuba beritahu saya akan bantu...

    ok.. jika awak dah beli domain name di netkL, anda harus ke member area RCB, dan apply webhosting percuma.. pihak RCB akan hantar email... username dan password anda...

    ambil 2 Dns yang diberikan dan pergi ke netkl, berikan mereka Dns tu supaya mereka pasang...

    pastu awak hanya perlu guna FileZila untuk upload tamplat pilihan ke hosting awak...

    sekian.. jika anda menghadapi masalah lagi sila post kat sini... kita akan bincang...

    saya sedia membantu anda..
    Offline
    I have not received my login details, I have follow (doing) all step that Mr Gobala ask me to do, when I will get my login detail ?
    Offline
    ya.. saya dah beli.. Di NetKL.. anda hanya perlu beli domain name aje... pastu minta bantuan Netkl untuk pasang domain Hosting anda di Hostcommando..

    selamat mencuba...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top