aqifdg
Joined
Likes
3

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Peluang Di depan mata anda..!!!

    Sudahkah anda join OneX?
    Anda sangat rugi jika tidak mulakan langkah anda sekarang!!
    Modal sekali RM20! Budak sekolah pun mampu..memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join.
    siapa pon bole join. Memang senang nk jalankan projek nih. Telalu mudah untuk di "jual" dan untuk diterima.
    Inilah salah satu faktor penting utk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yg rendah".
    Sebabnya simple, orang yg nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah.
    Yang ini hanya RM20 je tapi mampu menjana USD99,000. Ramai yg sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup
    Dan banyak lagi sebab kenapa anda perlu sertai program ini.

    Daftar Sekarang !!
    http://www.onex.me/annarona

    Untuk maklumat lengkap dan sokongan, sila layari http://www.duitraya.biz/annarona

    SELAMAT HARI RAYA

    Yang Ikhlas,
    ANNARONA
    Offline
    Bro sori lambat reply pm bro..Bro dah elok betul ke ni? Mmg saya nak design header bg cun cam header blog bro :D
    Tp sy share hosting dgn anas..Blh ke upload dr site admin wp je tanpa login ftp bro?sy kureng skit blog2 ni...tp gatal nak ada blog sndri..hehe
    Tp klu bro x brp sihat lg..kita kiv laa dl..bro kena byk rehat, teruk jgk sy dgr bro eksiden..
    Offline
    Salam bro aqif..sy nak tanya brp bro cas utk design minisite dan set up blog sekali dgn design headernya mcm blog bro tu..PM sy detailnya ek.Saya rs bro buat jugak servis ni kan..
    Offline
    e-book FOKUS - Kearah Matlamat Anda :)

    Jika anda berminat boleh balas msg ni
    Offline
    Hai, saya ada baca dalam thread bawah aqfdg nak pasang sistem affiliate. Saya ada ambil servis pasang affiliate ni.. Caj hanya RM70 jer.. Kalau berminat, boleh contact saya di petuajimatduit@gmail.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top