Recent content by apes

  1. apes

    PRE LAUNCH FBAffiliateIncome. RM470 Sehari Dari Affiliate di Facebook TERHAD 40 unit!

    Alrite, saya dah buat payment n dah send email dekat cikgu... :)
  2. apes

    [WTS] KedaiBaby.com untuk dijual

    Supply produk baby kene cari sendiri ke atau continue aje yg bro buat??
  3. apes

    e-Book Rahsia Menang Sebutharga Kerajaan --> Baru Dilancarkan!

    kena dapatkan segera ni coz saya pun baru terjun dalam bidang ni.. boleh tambah ilmu lagi kalau ada ebook ni..
  4. apes

    PETANDA RAM ROSAK - Jangan Sampai Anda Tertipu

    Ohh, msalah RAM rupanya.. Macam mana nak tahu laptop kite guna RAM jenis ape ye?? Jenis DDR2 ke atau DDR3?? Kalau nak beli RAM kene beli RAM yang sama brand jugak ke dengan yg sebelum ni?? Mintak tolong ye.. Aku lemah sikit bab2 ni.. :)
  5. apes

    [WTH] Kerja Mudah - Perlukan Orang Untuk Create Akaun Gmail

    ada gurantee tak kalau ada akaun yg tak boleh login?? :) berapa banyak yg bro rasa berbaloi?? :)
  6. apes

    [WTH] Kerja Mudah - Perlukan Orang Untuk Create Akaun Gmail

    Alrightlah kalau camtu tapi guarantee ke semua ok.. takut banyak yang problem aje.. :) Sebelum ni saya hire kat microworkers tapi duit dalam akaun microworkers tu dah habis, nak topup akaun tu tertinggal debit kad dekat tempat lain.. Tu yg mintak org2 kita ajelah yg buat, so boleh bayar pakai...
  7. apes

    [WTH] Kerja Mudah - Perlukan Orang Untuk Create Akaun Gmail

    Tak perlu verify dgn phone number.. Den create tak letak phone number tu.. :) Tapi ada kekangan jugaklah.. Kalau dalam 1 hari tu boleh create 15 akaun aje lepas tu kena verify.. Selalunya den tutup modem semua, esok pulak create lagi 15 akaun.. Macamtulah tiap2 hari..
  8. apes

    [WTH] Kerja Mudah - Perlukan Orang Untuk Create Akaun Gmail

    Salam.. Saya ada nak offer kerja mudah dekat sape2 yang berminat. Kerjanya adalah create akaun gmail. Saya akan bayar RM2 untuk 5 akaun yang berjaya di create. Kalau anda mampu hasilkan akaun yg banyak lagi banyak saya boleh bayar. Kerjanya memanglah teramat amat mudah dan saya nak...
  9. apes

    Kisah Cikgu Tuisyen Buat $531 Dalam Masa 3 Hari Di Flippa

    Boleh cikgu suggestkan, seller mana yang jual website + content yang murah2 kat ebay?? Nak beli ngan diorg lepas tu install sendiri..
  10. apes

    Kisah Cikgu Tuisyen Buat $531 Dalam Masa 3 Hari Di Flippa

    Bila cikgu nak share tips and trick lagi ni?? Kalau boleh, sharekan sekali trick macam mana nak beli website dari ebay and jual kat flippa.. Macam kat link bawah ni, dia jual apa?? Jual website harga $2.25 aje ke?? Tak faham sangatlah.. Link...
  11. apes

    (PLR hot 2012 !!) Kalau 165,000 orang cari produk ni, boleh buat RM 1,200 sebulan !

    Terbaik ni.. Bro reserved untuk saya, malam ni saya akan buat payment.. :)
  12. apes

    [Firesale-30 Hari]Dapatkan Studiopress & Shopperpress WP Premium Theme hanya RM100!

    Kalau nak themes tu semua tapi nak install sendiri cam ne?? Kalau ada updates dapat jugak ke??
  13. apes

    Memerlukan Orang Yang Boleh Translate Malay Ke English Dengan Segera !!

    Salam.. Ada tak sape2 kat sini offer service atau berminat nak amik kerja translate dari Bahasa Malaysia ke English.. Aku ade job nak offer iaitu kerja translate satu report ni.. Report ni ada dalam 100 pages n around 14,000 words.. Tapi banyak term2 teknikal n rasanya tak susah sangat...
  14. apes

    Study Case : $1000 Sebulan Sebagai BlogMaster

    Tak payah nak follow sangatlah thread ni.. Ni tahun 2010, skunk ni dah nak masuk 2012.. Dah lama tak berupdate..
Top