A
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Peluang Di depan mata anda..!!!

    Sudahkah anda join OneX?
    Anda sangat rugi jika tidak mulakan langkah anda sekarang!!
    Modal sekali RM20! Budak sekolah pun mampu..memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join.
    siapa pon bole join. Memang senang nk jalankan projek nih. Telalu mudah untuk di "jual" dan untuk diterima.
    Inilah salah satu faktor penting utk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yg rendah".
    Sebabnya simple, orang yg nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah.
    Yang ini hanya RM20 je tapi mampu menjana USD99,000. Ramai yg sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup
    Dan banyak lagi sebab kenapa anda perlu sertai program ini.

    Daftar Sekarang !!
    http://www.onex.me/annarona

    Untuk maklumat lengkap dan sokongan, sila layari http://www.duitraya.biz/annarona

    SELAMAT HARI RAYA

    Yang Ikhlas,
    ANNARONA
    Offline
    cara rent referral yg berkesan agak susah ar, aku pon kurang pasti, just make sure referral kita ada click, kalo takder dalam masa beberapa hari, tukar dgn yg lain.

    Kalo cara nak dapatkan referral, selalunye di kalangan orang-orang yg main ptc gak, so kuar dalam $2 advertise kat ptc lain dan promote ptc yg kita main
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top