Recent content by apai5354

  1. A

    Perkhidmatan smartcard offshore ( offshore safety card)

    Salam 1Malaysia Warga WC, Berita baik untuk rakan-rakan yang berminat untuk bekerja kat offshore/ pelantar minyak, Syarikat kami menawarkan perkhidmatan untuk permohonan Offshore Smartcard atau lebih di kenali dengan OSP ( Offshore safety card) yang mempunyai document-document lengkap seperti...
  2. A

    Perkhidmatan smartcard offshore ( offshore safety card)

    Salam 1Malaysia Warga WC, Berita baik untuk rakan-rakan yang berminat untuk bekerja kat offshore/ pelantar minyak, Syarikat kami menawarkan perkhidmatan untuk permohonan Offshore Smartcard atau lebih di kenali dengan OSP ( Offshore safety card) yang mempunyai document-document lengkap seperti...
  3. A

    Perkhidmatan permohonan smartcard offshore

    Salam 1 Malaysia, untuk maklumat lanjut sila email ke apai5354@gmail untuk mendapatkan borang permohonan serta terma dan syarat, Terima kasih
  4. A

    Perkhidmatan permohonan smartcard offshore

    Salam 1Malaysia warga WC, Berita baik untuk rakan-rakan yang berminat untuk bekerja kat offshore, Syarikat kami menawarkan perkhidmatan ( Manpower) untuk permohonan Offshore Smartcard yang mempunyai document-document lengkap seperti di bawah dengan mengikut prosedur yang ditetapkan...
  5. A

    Hari sesuai potong kuku

    good sharing ...:D
  6. A

    Tempat-Tempat Pelancongan Menarik di Malaysia Mengikut Negeri

    macam seronok jer kat SABAH, sgt menarik panorama....pendek kate melancong ler kat dalam Malaysia ..banyak tempat-tempat menarik yg belum di terokai...>:D<
  7. A

    3 Cara Efektif Pemasaran Yang Sering DiAmalkan Oleh IM

    Terima kasih untuk info nyer :)
  8. A

    Saya perlukan 10 orang yang boleh berikan terstimonial kepada produk saya

    sy pon beminat ..ade lg ker tuan? hehehe
  9. A

    pertanyaan berkenaan iklan di mudah.my

    betul ler ..sy pon pena nak iklan kan laptop...sampai sekarang masih x dpt nak approved....heran tol ler...
  10. A

    7 Tempat Menakjubkan Di Bumi

    Indahnya ciptaan Allah S. W.T. Allahhu Akhbar
  11. A

    4 tips simpan duit

    Terima kasih atas perkongsian dan pencerahan :D , marilah kita bersama2 menyimpan untuk masa hadapan.
  12. A

    100 manusia paling berpengaruh di dunia

    Mari lah kita Perbanyakkan selawat ke atas Nabi kita Muhammad S.A.W dan menghidupkan sunnah-sunnah baginda, semoga hidup kita di pelihara dan di berkati Oleh Allah S.W.T di dunia dan akhirat...Amin....
  13. A

    Haram guna nama ‘Facebook’, ‘Panties’

    pahal ler name anak pun letak name pelik2 bagai....x paham aku org zaman skrg nih =((
  14. A

    Facebook mahu beli firma pembuat dron

    aku igtkan nak beli dron dia dah nak berperang ...rupenya nak jadikan wifi....
  15. A

    Kuasa besar terlibat misteri kehilangan MH370?

    Allah maha mengetahui lagi maha menyayangi....Doakan yang terbaik untuk Penumpang MH370 dan keluarga , Kita hanya merancang namun hanya Allah penentu segalanya, berserah & bertawakalah padaNYA, ALLAH yang ESA. Amin...
Top