Recent content by apa-ada

  1. apa-ada

    Wanted Website Admin dan Marketing

    Anda memiliki website dan tiada siapa yang mahu menguruskannya dan membuat kerja - kerja pengurusan serta marketing admin website, ya anda boleh mengupah kami untuk menguruskan website anda, kami memiliki kepakaran dalam menguruskan website spt : 1) Mengupdate info terkini 2) Mengupdate imej...
  2. apa-ada

    Wanted Buat Website Dengan harga Promosi Murah..!!!

    Salam sejahtera...Kami dari Pucuk Creative berpengelaman 10 tahun dalam membangunkan laman web.... Kami boleh membantu anda dalam mengembangkan perniagaan anda dalam dunia Oline mengikut keperluan anda...amat penting dalam perniagaan memiliki website kerana ianya : - jimatkan kos - Membantu...
  3. apa-ada

    Wanted KAMI SEDIAKAN DAN BINA WEBSITE UNTUK ANDA

    KAMI SEDIAKAN DAN BINA WEBSITE UNTUK ANDA ( Best Web Designing and development in malaysia ) Assalamualaikum.... Kami merupakan kumpulan Pucuk Creative Group berkemahiran membuat susun atur serta memasang website dan berurusan dengan domain serta hosting, dalam erti kata lain kami juga...
  4. apa-ada

    Servis INGIN MEMILIKI WEBSITE SHOPPING CART JUALAN PRODUK ANDA SENDIRI

    Assalamualaikum....kepada warga forum dan pelayar internat...pihak kami dari pucuk creative ingin menawarkan khidmat membuat dan memasang website shopping cart ala lazada Terutamanya utk anda yang ingin menjalankan perniagaan jualan produk secara online di internet dengan cara yg lebih...
  5. apa-ada

    Khidmat Membina Laman web ( website)

    Assalamualaikum.... Kami merupakan kumpulan berkemahiran membuat susun atur serta memasang website dan berurusan dengan domain serta hosting, dalam erti kata lain kami juga membangun laman web untuk anda. Cara servis kami adalah dengan meminta anda memilih sendiri template website anda mengikut...
  6. apa-ada

    Wanted Khidmat membuat 3d perspektif bagi kerja Akitek

    Six T Studio Assalamualaikum ...kepada semua rakan WC dan mereka yang membacanya....Six T Studio disini saya ingin mengwar-warkan tentang services yang kami tawarkan iaitu : 1) Membuat 3d perspektif untuk kerja-kerja Akitek berguna untuk bidang akitek untuk di persembahkan kepada client mereka...
  7. apa-ada

    Saya nak lancarkan website ala Fiverr tapi.....?

    Terima kasih sekali lagi ....penerangan saudara memberi idea kepada saya...dengan nasihat ni boleh saya jadikan panduan...kadang2 saya bimbang juga untuk menguruskan soal duit orang ni...kerana pembayaran akan masuk ke admin terlebih dahulu....setelah di ambil peratusan baru di pulangkan kepada...
  8. apa-ada

    Saya nak lancarkan website ala Fiverr tapi.....?

    oh terima kasih razorz18 kerana info yang di beri....memang berguna info tu......selain tu saya tertarik dengan penggunaan 3rd party payment macam MolPay ataupun ipay88 sebab focus org Malaysia je.... Memang saya nak cuba guna cara pembayaran seperti saudara razorz18 katakan.....yang...
  9. apa-ada

    Saya nak lancarkan website ala Fiverr tapi.....?

    Itulah ...saya akan cuba yang terbaik....tapi memandangkan bukan semua org ada paypal....jadi saya berfikiran lebih elok ada pilihan untuk pembayaran iaitu ke akaun bank.... tapi dari segi urusan pembayaran yang lebih selamat dan teratur....elok guna paypal...persoalannya baguskah hanya guna...
  10. apa-ada

    Saya nak lancarkan website ala Fiverr tapi.....?

    Assalamualaikum :D....warga WC...saya ingin berkongsi pendapat dengan kawan2 semua...dimana saya cuba lancarkan website ala fiverr memang menggunakan scripts sebijik macam murahnya.my ... Tapi yang menjadi masalah saya adalah tentang pembayaraan ...sistem tu hanya menggunakan paypal untuk...
  11. apa-ada

    Tolong bantu saya buat Ujian untuk website ni.....secara benar

    Assalamualaikum..:D warga WC...saya ingin memohon bantuan kawan2 semua untuk menguji website ni http://masyook.3eeweb.com/ saya...tolong postkan jualan barangan secara lelong di website ini secara benar2 dengan meletakan barangan yang betul hendak di jual tak kiralah kasut ke baju ke dan...
  12. apa-ada

    Iklan Percuma untuk semua rakyat Malaysia

    assalamualaikum :D.....dan selamat menunaikan ibadah.....untuk pengetahuan warga WC saya ingin memperkenalkan sebuah portal pengiklanan bagi tujuan jual beli dan promosi untuk pasaran online untuk mereka yang ada sebarang perniagaan atau perkhidmatan untuk di hebahkan......boleh lah post ke...
  13. apa-ada

    kerja kosong..tolong postkan kerja kosong kat sini...

    assalamualaikum :D....kepada semua ahli wc...di harap semua dalam keadaan baik2 belaka....kali ni saya ada website untuk di perkenalkan...iaitu website pengiklanan dan pencarian perkerjaan.... saya ingin memohon bantuan kepada kawan2 sekelian untuk memeriahkan portal pencarian perkerjaan ini...
  14. apa-ada

    Iklan Percuma.... mari letak iklan anda...

    website pengiklanan yang semakin popular iaitu http://adsnero.com
  15. apa-ada

    Website untuk promosikan produk wanita sahaja....mari promosi..

    kepada para sahabat wc seklian...untuk memudahkan kita semua terutama bagi perniaga bagi sebarang produk wanita bolehlah promosikan di http://nerobid.com pihak kami memberi peluang kepada semua untuk meletakkan iklan secara percuma di http://nerobid.com bolehlah letakan mengikut kategori...
Top