Recent content by antugile

  1. A

    Pandangan Tentang Tune Talk

    faezil: Yup betul tu, kita boleh anggap yg Tone Excel ni macam ejen bosa Tune Talk la untuk mass marketing klu nk senang cite... desa1: Yup, saya pun agree ngan desa1, btw, prepaid or postpaid bagi aku same jer....pakai postpaid pakai dulu then bayar kemudian but still tak dapat ape gak, kuar...
  2. A

    Tune Talk- Offer the Lowest Prepaid Rate!

    Tune Talk memang best pun, nk lagi best join Tune Talk Tone Excel Referral program yg btw aku pun dh join benda ni dan ianya boleh dikatakan macam gabungan penggunaan biasa mobile prepaid + referral marketing...its straight foward je & bukan MLM yg main money game. Cth: Tune Talk sebagai...
  3. A

    Pandangan Tentang Tune Talk

    Aku agree dengan Taza, by the way aku pun dh join benda ni dan ianya boleh dikatakan macam gabungan penggunaan biasa mobile prepaid + referral marketing...its straight foward je & bukan MLM yg main money game. Cth: Tune Talk sebagai service operator provider yg carries prefix "010" manakala...
  4. A

    Salam bro, murah hati sungguh bro bagi ilmu camner nk buat 1000 pip dalam seminggu... saya...

    Salam bro, murah hati sungguh bro bagi ilmu camner nk buat 1000 pip dalam seminggu... saya still newbie dalam dunia forex nih & tak penah main live acc lagi, coz still practise dlm demo jer...anyway kalau bro tak keberatan blh x bro ajarkn saya camenr nk trade forex dgn betul...coz saya baca...
  5. A

    [TERHAD]Emas-Emas Yang Hilang (Rahsia-Rahsia Menjana Kekayaan Dengan Emas DIBONGKAR!)

    just to update back the link rahsiaemas ni... [URL="http://www.rahsiaemas.com/index.php?ref=antugile"]http://www.rahsiaemas.com/index.php?ref=antugile[/URL
  6. A

    Bisnes Prepaid Secara SMS..!!!

    Dh tak buat dh
  7. A

    topup serendah RM3.00

    aku ade stock utk prepaid card maxis, boleh order daily dari Isnin - Sabtu. Cara pembayaran sama ada dgn Maybank2U atau COD. Collect sekitar PuduRaya atau area KL. Kuota order 1000 pcs starting next week. Harga 1 pcs RM 9.65 First Come, First Served. SMS me at 012 enam enam 5 dua 839...
  8. A

    nak jual kad prepaid

    aku ade stock utk prepaid card maxis, boleh order daily dari Isnin - Sabtu. Cara pembayaran sama ada dgn Maybank2U atau COD. Collect sekitar PuduRaya atau area KL. Kuota order minimum 1000 pcs starting next week. Harga 1 pcs RM 9.65 First Come, First Served. SMS me at 012 enam enam 5 dua...
  9. A

    Nak prepaid murah?

    Pengedar Prepaid Diperlukan Sesiapa yang ingin membeli Kad Prepaid maxis & celcom dalam kuantiti yang banyak pada harga murah, sila call nombor di bawah ni. Minimum Order Quantity 10k Daily! No more contract, strictly COD Term! Jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut sila hubungi...
  10. A

    Dealer Kad Prepaid diperlukan..

    Pengedar Prepaid Diperlukan Sesiapa yang ingin membeli Kad Prepaid maxis & celcom dalam kuantiti yang banyak pada harga murah, sila call nombor di bawah ni. Minimum Order Quantity 10k Daily! No more contract, strictly COD Term! Jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut sila hubungi...
  11. A

    nak jual kad prepaid

    Dengan peningkatan kos sara diri dari masa ke semasa menyebabkan kita sering dan ingin mencari alternative lain bagi menjana pendapatan baru samaada secara double-job ataupun part-time. Saya tidak berapa setuju dengan beberapa ungkapan “Duduk goyang kaki dan hanya klik mouse boleh dapat...
  12. A

    Jana Wang Melalui Amazon

    Saya ingin berkongsi Idea dan telah mencuba langkah2 yang saya dapat dari seorang rakan saya yg berada di luar negara dimana saya memperoleh rahsia ini darinya melalui email yang saya terjemahkan ke bahasa melayu..contoh affliate amazon yg telah saya letakkan di blog ini. "Beberapa blog...
Top