Recent content by antu84

  1. antu84

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    tersangat2 dalam..tido tak lena tuk 10hari.."duk fikir cara, macam mana nak buat Us1k sehari"
  2. antu84

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    huhu...kan dah kena ngan sifu2..lain kali berhati2 bila nak tanya.apa2 pun search lu...sifu2 kat sini ne kadang2 tak sempat nak menjawab soalan yg dah byk di bincangkan..coz asyik bz nak "manipulasikan" apa yg paypal mintak..huhu
  3. antu84

    akaun paypal ade case dispute???

    " case dispute " amat menyedihkan bila barang dah hantar duit pun mintak balik...
  4. antu84

    Salam bro lutfee

    Salam bro lutfee
  5. antu84

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    nak join gak boleh tak??
  6. antu84

    [HOT] JWA versi 2.5 bakal muncul!

    aik baca kat mana??tak jumpa pun..huhu
  7. antu84

    Akaun Ebay Suspens

    tq dangabay..lambat sikit..proses nak buat akaun baru makan masa kat2 3 minggu..huhu..tgh belajaq..
  8. antu84

    Berkongsi Income AFD anda DISINI..

    blogspot boleh buat AFD ??
  9. antu84

    Review Blog

    NAK TANYA.MACAM MANA NAK BUAT CAMNE?? LINK DI BAWAH.. http://lyrics-ringtone-download.com/select-artists/
  10. antu84

    Akaun Ebay Suspens

    Your eBay account has been suspended. eBay took this action after determining that your account was acting inconsistently with the letter or spirit of our policies. You are prohibited from using eBay in any way. This includes using another existing account or registering a new account.Any...
  11. antu84

    Camane nak bayar ebay fees??

    thanks bro.. tapi "Pay with your credit card" tak jadi tanya..dah berjaya..hihi..
  12. antu84

    Bala Baru : Vero Item di Cancel Oleh AN

    Copyright images used for some products. It has come to our attention there is a minority of buyers violating copyright laws in terms of their product designs. We would like to remind you, we takes intellectual property issues very seriously. For those orders we cancelled and refunded, please...
  13. antu84

    [ y.e.s ] New Moderator Untuk Subforum eBay --> Sifu Qrodat

    Tahniah Bro QRODAT, baru tau hari ne.. tq Sifu bawak sy masuk ke dunia ne..:D
  14. antu84

    Camane nak bayar ebay fees??

    CARA2 nya macam mana??? tak cite pun bro..
Top