Recent content by anjaya

  1. A

    Aku Bukan SuperAyah

    Mmg la. Tp klau petang malam ko boleh jaga anak tak bazir ke bayar org gaji fullday?
  2. A

    Aku Bukan SuperAyah

    Dh klu upah org gaji smpai ke mlm pulokk. Byk kluar duit nk tnggung 1 lg tmbahan.
  3. A

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    Murah kann.. Dlu i nk cari penjaga utk mother i utk few weeks. Ramai rekemen website ni so i compare dgn yg lain mmg murah lagi caregiver ni. Tp last2 tak jd sbb brother i boleh jaga.
  4. A

    Pusat jagaan rumah orang tua atau cari pembantu?

    Klu nk cari pembantu/penjaga tp xnk mahal2 nk murah aku rekemen website ni la https://www.caregiverasia.com/services/care-companions?locale=en Ramai org ckp berpatutan
  5. A

    Housewife Problem

    Dont take things lightly. Anything could happen just in 3 hours. Its dangerous just to leave your mother even for a shortwhile. Moreover, sometimes it took more than 3 hours since its public holiday that time.
  6. A

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    If you simply googled it im sure there going to be plenty of result. How should one know which is reliable?
  7. A

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    Just for 2 days? Gee.. Might be hard to look for someone that worked only for short term. Usually they will work atleast for a week or two.
  8. A

    Runsing sebab kad kredit

    i rasa loyalty program airasia ni best sikit sebab boleh collect points dari shopping kat lazada. utk orang2 yg gile online shopping rasa mmg berbaloi la ambik kad ni.
  9. A

    Panduan Perjalan Jauh

    Kalau tak pakai jenama tu rasa rugi sikit, sekarang saya cuma beli 1 botol lagi dah boleh dapat satu botol percuma. Faedah macam ni bukan selalu ada, nanti promosi dah tamat memang rugi. Dapat satu botol percuman dah jimat duit masa buat servis kereta.
  10. A

    Panduan Perjalan Jauh

    Kumpul markah dah lambat, tak tahu kena isi minyak berapa kali baru dapat. Sekarang saya beli 2 botol minyak enjin lagi dah boleh free 1 botol~
  11. A

    Branded Engine Oils

    Ya, if get the real engine oil, can protect the engine and save yourself from the problem, why still got people fall to fake engine oil incident
  12. A

    Branded Engine Oils

    If can free more times is better lah... the program is good, but i feel it need take a long time to get the free one, too hard to wait so long.
  13. A

    Branded Engine Oils

    Hmm.... If every 3 month change one bottle, then can get 1 free engine oil every year, if only change engine oil every 6 months, then just get a free bottle within 2 year.
  14. A

    Branded Engine Oils

    If product function is better than other brand then this brand is worth to buy lah, im currently using petron. it is very cost saving. Just only get the member card, swipe for the point only
  15. A

    DAGING GORENG PATAYA

    daging goreng pataya ni camne rupe dia? takde gambar pun. cam telur bungkus ke? sy tak suke telur bungkus sbb byk sgt sayur dan bawang putih
Top