ani9415
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam ..sy nk mnta tlg n tnjuk ajak mngenai ebay.sy bru aja agi msuk bdang ni.sy dk msuk lman2 web tuk cri dropshiping website smpai pning pala dh..tpi xjmpa yg ok ...nk mnta jasa bek tlg la aar sy cra trbaik cri dropship ni..dan lau leh bgi sya 1 je webste tuk sy mla bniaga d ebay.com....tlgla bntu sy yg msih merangkak n nk blajar ni....
    Offline
    ani9415 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

    If you are trying to send this message to multiple recipients, remove ani9415 from the recipient list and send the message again.

    thanks
    Offline
    salam.
    tumpang tanya...
    yg akk suggest tuk dropshipper broadshawl tuh
    price shipment die mcm mane ye...
    agak kurg fhm sikit..sory kcu..sy masih newb xD
    Offline
    JOIN FREE JER
    Klik Iklan Dapat Duit

    Anda dibayar RM0.03 @ 3 sen dengan klik link dan melawat website. Mudah prosesnya! Kenalkan pada kawan2 dapat lebih.
    Bayaran ke Maybank. Minimum RM10.00.
    Program untuk rakyat Malaysia

    CTH PDAPATAN
    » click 20 ads sehari = RM 0.6
    » 90 referrals click 20 ads sehari = RM 18
    » pendapatan harian = RM 18.6
    » pendapatan mingguan = RM 130.2
    » pendapatan bulanan = RM558
    » Pendapatan tahunan = RM6696

    http://payperclick.com.my/?r=aliff4
    Offline
    oops, hampir terlupa saya, hari jadi kita mendatang lagi, Alhamdulillah kita dikurniakan rezeki dan umur yang sihat, Selamat hari jadi untuk anda juga..
    Offline
    wasalam azman.
    sori, saya baru nampak msg ni harini.
    masih nak lagi ke?
    Offline
    Salam..
    Salam perkenalan dari saya..
    Saya nak tanya Ani, macam mana nak ubah "background" website RCB yang kita dapat tu nya?..Ada tak template background dibekalkan oleh team RCB?Kalau ada, kat bahagian mana ya?
    Harap Ani sudi tolong jelaskan perkara ini..Maaflah, saya ni agak buta dalam hal2 teknikal ni..

    tq
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top